Торт «Панчо» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 9 г. 0 хв.
Багатьом подобаються бісквітні торти, але тільки ті, які мають досить крему, щоб текстура була сухою. Таким виходить торт"Панчо" .
Опис приготування:
Пропоную вам свій рецепт, в якому покроково описано, як приготувати торт"Панчо" в мультиварці. Смак торта виходить приголомшливий. У міру солодкий, насичений і шоколадний. Для прикраси можете використовувати посипання або кокосову стружку.
- Крем - 600 мілілітрів(150 мл - в білий бісквіт, 150 мл - в шоколадний бісквіт, 300 мл - в вершках)
- Борошно - 300 грам(150 г - в білий бісквіт, 150 г - в шоколадний бісквіт)
- Цукор - 525 грам(150 г - в білий бісквіт, 150 г - в шоколадний бісквіт, 150 г - в вершках, 75 г - в глазур)
- Яйце - 2 штуки(1 шт. - в білий бісквіт, 1 шт. - в шоколадний бісквіт)
- Сода - 1 Чайна ложка(1/2 немає. L. - в білий бісквіт, 1/2 немає. L. - в шоколадний бісквіт)
- Какао - 5 Ст. Ложок(2 ст. Ложки - в шоколадний бісквіт, 3 ст. Ложки - в глазур)
- Згущене молоко, банку - 1/2 штуки
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Приготуйте білий бісквіт. Збийте 150 мл сметани з 150 г пісочний, одним яйцем, 150 г борошна і 1/2 немає. L. Соди. Чашу мультиварки змастіть рослинною олією. Влийте в неї зроблене тісто. Готуйте в режимі"Випічка" протягом 60 хвилин.
Поки білий бісквіт остуджують, займіться шоколадним. Змішайте тісто з 150 мл сметани, 150 г борошна, 150 г пісочний, какао, 1/2 немає. L. Соди і одного яйця. Запікайте тісто в режимі"Випічка" 1 годину в змащеній олією чаші. Потім приберіть бісквіт остигати.
А тепер зробіть крем. Збийте 300 мл сметани зі 150 г пісочний. Потім влийте згущене молоко, і ще раз перемішайте.
Шоколадний бісквіт розрізати уздовж на рівні частини. Одну залиште цілою, а другу наріжте кубиками.
Білий бісквіт повністю наріжте на середні кубики.
Зберіть торт. На цілий бісквіт намажте крем. Зверху зробіть шар з світлих кубиків бісквіта. Змастіть їх кремом. Потім з темних, і так далі, щоб торт склався гіркою.
Займіться глазур'ю. Сотейник поставте на повільний вогонь з молоком, 75 г Цукор в какао. Готуйте до загустіння, помішуючи. В кінці додайте вершкове масло. Перемішайте до однорідної консистенції.
Торт полийте глазур'ю. Залиште його на ніч в холодильнику. Приємного чаювання!