Рецепт Торт «Панчо» в мультиварці фото

Торт «Панчо» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти, Бісквітний торт

Багатьом подобаються бісквітні торти, але тільки ті, які мають досить крему, щоб текстура була сухою. Таким виходить торт "панчо" .

Пропоную вам свій рецепт, в якому покроково описано, як приготувати торт "панчо" в мультиварці. Смак торта виходить приголомшливий. У міру солодкий, насичений і шоколадний. Для прикраси можете використовувати посипання або кокосову стружку.

  • Крем - 600 мілілітрів(150 мл - в білий бісквіт, 150 мл - в шоколадний бісквіт, 300 мл - в вершках)
  • Борошно - 300 грам(150 г - в білий бісквіт, 150 г - в шоколадний бісквіт)
  • Цукор - 525 грам(150 г - в білий бісквіт, 150 г - в шоколадний бісквіт, 150 г - в вершках, 75 г - в глазур)
  • Яйце - 2 штуки(1 шт. - в білий бісквіт, 1 шт. - в шоколадний бісквіт)
  • Сода - 1 Чайна ложка(1/2 немає. L. - в білий бісквіт, 1/2 немає. L. - в шоколадний бісквіт)
  • Какао - 5 Ст. Ложок(2 ст. Ложки - в шоколадний бісквіт, 3 ст. Ложки - в глазур)
  • Згущене молоко, банку - 1/2 штуки
  • Молоко - 6 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
тістечка
Поки білий бісквіт остуджують, займіться шоколадним. Змішайте тісто з 150 мл сметани, 150 г борошна, 150 г пісочний, какао, 1/2 немає. L. Соди і одного яйця. Запікайте тісто в режимі "випічка" 1 годину в змащеній олією чаші. Потім приберіть бісквіт остигати.
тістечка
Шоколадний бісквіт розрізати уздовж на рівні частини. Одну залиште цілою, а другу наріжте кубиками.
тістечка
Зберіть торт. На цілий бісквіт намажте крем. Зверху зробіть шар з світлих кубиків бісквіта. Змастіть їх кремом. Потім з темних, і так далі, щоб торт склався гіркою.

Схожі рецепти