Рецепт Торт Панчо класичний фото

Торт Панчо класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Горіхи , Грецькі горіхи
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Нехитрий, простий, але такий улюблений всіма торт"Панчо" ! Нічого складного в приготуванні немає, але торт виходить ошатним і дуже добре просоченим. Класичні десерти завжди в моді!

Опис приготування:

Тістечка "Pancho" дуже простий у приготуванні, і навіть якщо ви ніколи не готували торти, з цим ви точно впораєтеся. Рецептів приготування цього торта є безліч, і що б ви не додали в нього, "Панчо" буде смачним і соковитим. Сьогодні я хочу розповісти і показати, як приготувати торт"Панчо" класичний. Хоча, якщо бути ще точніше, то навіть класичних варіантів приготування цього смачного торта є дуже багато.

  • Борошно - 200 грам
  • Яйце - 6 штук
  • Цукор - 450 грам(200 г - для крему, 250 - в тісто)
  • Какао-порошок - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Крем 25% - 800 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Темний шоколад - 50 грам
  • Грецькі горіхи - 100 грам
торт Панчо класичний - фото крок 1
Збиваємо яйця та поступово підсипає цукор, не перестаючи збивати. Збиваємо до густих піків або пишної піни.
торт Панчо класичний - фото крок 2
Змішаємо сухі інгредієнти: просіяне борошно, какао і розпушувач, перемішаємо їх і потроху додаємо в яєчну суміш, перемішуючи лопаткою або ложкою дуже акуратно.
торт Панчо класичний - фото крок 3
Змащуємо форму маслом, виливаємо в неї тісто. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин. Готовність бісквіта перевіряємо зубочисткою: якщо вона суха, значить бісквіт готовий. Ми залишаємо його остигати на решітці близько однієї години.
торт Панчо класичний - фото крок 4
Чистимо горіхи від шкаралупи і нарізаємо їх невеликими шматочками. Горіхи краще підсушити на сухій сковороді і очистити від лушпиння, яка дає гіркоту.
торт Панчо класичний - фото крок 5
Готовий крем: збиваємо сметану і цукор до повного розчинення цукру.
торт Панчо класичний - фото крок 6
Остиглий бісквіт розрізаємо на дві нерівні частини (верхня частина більше). Нарізаємо більшу частину бісквіта на невеликі шматочки.
торт Панчо класичний - фото крок 7
Викладаємо залишений корж на блюдо і добре змащуємо його кремом. Зверху щедро посипаємо горіхами.
торт Панчо класичний - фото крок 8
Далі обмакиваем кожен шматочок бісквіта в кремі і викладаємо гіркою. Крем не скаржаться, щоб торт добре просочився, і посипаємо кожен новий шар горіхами.
торт Панчо класичний - фото крок 9
Обмащуємо гірку кремом з усіх боків.
торт Панчо класичний - фото крок 10
У невелику каструлю викладаємо поламаний шоколад і вершкове масло. Далі ставимо каструлю з шоколадом на каструлю з водою - і на невеликий вогонь. Танення шоколад і масло, помішуючи до однорідності. Далі за допомогою шприца або звичайного пакетика (відрізаємо куточок) робимо візерунки на торті. Торт ставимо в холодильник на 3-4 години або на ніч.

Схожі рецепти