Рецепт Торт «Медовик» зі сметанним кремом фото

Торт «Медовик» зі сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Торти

За наведеним нижче рецептом ви розберетеся, як приготувати торт "медовик" зі сметанним кремом. Десерт можна використовувати для домашнього чаювання, на святковий стіл. Підійде для перекусів в офіс.

Для того щоб приготувати смачний медовик зі сметанним кремом, знадобиться стандартний для медовика набір продуктів. Рецепт простий за технологією приготування. Не потрібні особливі навички і вміння. Виглядає блюдо дуже красиво. Аромат торт, безсумнівно, приверне до вашого будинку натовпи шанувальників солодкого. Рекомендую придивитися до десерту і зафіксувати його в домашней книге кулінарних рецептів.

  • Цукор - 2, 5 склянки (для крему - 1, 5 склянки, для тіста - 1 склянка)
  • Яйця - 3 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Маргарин - 200 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4, 5 склянки
  • Крем - 1, 5 склянки
торт
1. Перемішайте в невеликій каструлі цукор з медом і маргарином. Розпочніть готуванні на водяній бані.
торт
2. Більшою каструлі закип'ятіть воду. Поставте на киплячу воду каструлю з продуктами, додайте соду. Весь час перемішуйте.
торт
3. Через десять хвилин в збільшену масу додайте 1, 5 склянки борошна. Продовжуйте помішувати.
торт
4. Зніміть густе тісто з лазні, додайте в нього борошно, що залишилося, добре замісити тісто.
торт
5. Нагрійте духовку до 180 градусів. Розділити тісто 5 частин.
торт
6. Кожен шматок тіста розкачати в корж, виріжте за формою коло. Випікайте 15 хвилин до готовності. Коржі покладіть один на одного і вирівняйте по формі.
торт
7. Приготуйте крем, для цього збийте цукор зі сметаною. Помастіть коржі кремом і складіть в торт.
торт
8. Решта шматки коржа докладний, прикрасьте торт зверху і з боків. Для того щоб торт став по-справжньому смачним, дайте йому кілька годин просочитися. Все готово!

Схожі рецепти