Рецепт Торт «Медовик» зі сметанним кремом фото

Торт «Медовик» зі сметанним кремом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

За наведеним нижче рецептом ви розберетеся, як приготувати торт"Медовик" зі сметанним кремом. Десерт можна використовувати для домашнього чаювання, на святковий стіл. Підійде для перекусів в офіс.

Опис приготування:

Для того щоб приготувати смачний медовик зі сметанним кремом, знадобиться стандартний для медовика набір продуктів. Рецепт простий за технологією приготування. Не потрібні особливі навички і вміння. Виглядає блюдо дуже красиво. Аромат торт, безсумнівно, приверне до вашого будинку натовпи шанувальників солодкого. Рекомендую придивитися до десерту і зафіксувати його в домашней книге кулінарних рецептів.

  • Цукор - 2, 5 склянки (для крему - 1, 5 склянки, для тіста - 1 склянка)
  • Яйця - 3 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Маргарин - 200 грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4, 5 склянки
  • Крем - 1, 5 склянки
торт
1. Перемішайте в невеликій каструлі цукор з медом і маргарином. Розпочніть готуванні на водяній бані.
торт
2. Більшою каструлі закип'ятіть воду. Поставте на киплячу воду каструлю з продуктами, додайте соду. Весь час перемішуйте.
торт
3. Через десять хвилин в збільшену масу додайте 1, 5 склянки борошна. Продовжуйте помішувати.
торт
4. Зніміть густе тісто з лазні, додайте в нього борошно, що залишилося, добре замісити тісто.
торт
5. Нагрійте духовку до 180 градусів. Розділити тісто 5 частин.
торт
6. Кожен шматок тіста розкачати в корж, виріжте за формою коло. Випікайте 15 хвилин до готовності. Коржі покладіть один на одного і вирівняйте по формі.
торт
7. Приготуйте крем, для цього збийте цукор зі сметаною. Помастіть коржі кремом і складіть в торт.
торт
8. Решта шматки коржа докладний, прикрасьте торт зверху і з боків. Для того щоб торт став по-справжньому смачним, дайте йому кілька годин просочитися. Все готово!

Схожі рецепти