Рецепт Торт «Кава з молоком» фото

Торт «Кава з молоком»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Какао , Молоко
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 14-18
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо ви шукаєте ідею простого, але дуже смачного тортика, тоді рекомендую вам спекти десерт"Кава з молоком" . Повітряний і пористий корж в поєднанні з ніжним заварним кремом вам обов'язково сподобається!

Опис приготування:

Шоколадний бісквіт з кавою стане справжнім відкриттям для тих, хто ще не пробував такий тортик. Він виходить дивно ніжним і ароматним, але при цьому чудово тримає форму, не кришиться при нарізанні і не вимагає додаткової просочення. Молочний крем для нього - ідеальне рішення.

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 1/4 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Борошно - 3 склянки
  • Какао - 1/4 склянки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Кава - 2 чайних ложки
  • Цукор - 90 грам (крем)
  • Яйце - 2 штуки (крем)
  • Борошно - 60 грам (крем)
  • Молоко - 2 склянки (крем)
торт
Підготуйте інгредієнти.
торт
Для початку займемося тестом. У глибоку миску вбийте яйця і всипте цукор. Збийте до однорідності.
торт
Влийте рослинне масло без запаху.
торт
Додайте молоко. Все як слід перемішайте.
торт
Окремо просійте борошно, какао і додайте соду. Віночком перемішайте сухі інгредієнти.
торт
З'єднайте з рідкими інгредієнтами.
торт
Заваріть чашку кави. Краще взяти натуральну мелену каву, щоб смак і аромат був інтенсивніше.
торт
Влийте гарячу каву в тісто і перемішайте.
торт
Надішліть тісто у жароміцних форму. Можна вибрати як круглу, так і прямокутну. Це залежить від того, яким ви хочете зробити тортик.
торт
Поки випікається корж, займемося кремом. З'єднайте яйця, борошно і цукор. Паралельно доведіть до кипіння молоко.
торт
Збийте яйця з цукром і борошном до однорідності, щоб не утворилися грудочки. Влийте кипляче молоко.
торт
Поставте крем на вогонь, проваріть пару хвилин до загустіння. Після зніміть з вогню, перекладіть в зручну миску і накрийте харчовою плівкою так, щоб вона стосувалася крему.
торт
Корж випікайте при температурі 190 градусів до сухої сірники (час залежить від товщини коржа).
торт
Переверніть трохи остиглий корж і залиште далі остигати. Після наріжте. Я розрізала свій бісквіт на 4 коржа, srezav кінець.
торт
Залишилася справа за малим - зібрати тортик.
торт
Перемажьте коржі молочним кремом.
торт
Обрізки коржів подрібніть в крихту і прикрасьте ними тортик.
торт
Залиште торт просочуватися, а після наріжте і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти