Кава з молоком (рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам, як приготувати каву з молоком. Але цей рецепт не зовсім звичайний. У кави ми додамо шоколад, корицю і кусковий цукор. Буде солодко, смачний і ароматний. Солодощі оцінять
Цього разу у мене не виявилося звичайного шоколаду, тому мені довелося додати сухий шоколадний напій на зразок "несквик" .
Але на досвіді знаю, що для такої кави найкраще підходити чорний гіркий шоколад, він дає дуже багатий смак напою і не додає зайву солодкість.
- Вода - 450 мілілітрів
- Обкладинка - 1 штука (паличка)
- Кава мелена - 2 Ст. Ложки
- Шоколад подрібнений - 1 Ст. Ложка (будь-який за смаком)
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Кусковий цукор - 1 Чайна ложка
Готувати будемо у френч-пресі. Всипте туди мелену каву.
Всипте шоколад. Воду закип'ятіть в каструлі з паличкою кориці і залийте воду у френч-прес.
Наполягайте кави 5-8 хвилин. Тим часом в гуртки покришите трохи кускового цукру.
Розлийте каву по гуртках і додайте по 2 ложки молока. Перемішайте і насолоджуйтеся.