Кава зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт цієї кави зі згущеним молоком підходить для холодної пори року, таким кави можна не тільки підбадьоритися, але і зігрітися, кава виходить ароматним, пряним, насиченим різними смаками.
У вогкі осінні або зимові дні хочеться не тільки зігрітися і підбадьоритися, але і побалувати себе чимось ароматним і смачним, наприклад, таким кави зі згущеним молоком. Як приготувати таку каву, детально розказано в покрокової інструкції до рецептом. Теплій та затишній вам осені і зими!
- Вода - 200 мілілітрів
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
- Мигдаль або фундук - 1-2 штук
- Згущене молоко - 1, 5-2 чайних ложки
- Какао-порошок - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
Можна відразу натерти на тертці горіхи, щоб до моменту подачі кави вони були готові.
Змішайте какао і згущене молоко.
Розмішайте добре, до гладкості, какао зі згущеним молоком.
Змішайте мелену каву, корицю і мускатний горіх.
Обполосніть джезву окропом, влийте гарячу воду, всипте кавову суміш з корицею і мускатним горіхом, нагрійте до кипіння, але не кип'ятіть.
Влийте половину кави в склянку або чашку.
Викладіть суміш зі згущеним молоком, розмішайте.
Влийте решті кави, посипте зверху тертим горіхом і подавайте гарячим цей чудовий зігріваючий напій.