Рецепт Тісто «Brize» фото

Тісто «Brize»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 1
Час приготування: 45 хв.

Якщо ви любите домашню випічку, у вашій кулінарній скарбничці обов'язково має бути тісто"Бриз" . Це універсальне тісто, яке стане справжньою паличкою-виручалочкою. Запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

Тісто"Бризі" - прекрасна основа як для солодких, так і для наслідках пирогів. Воно чудово поєднується з будь-якою начинкою. Для приготування тіста важливо його сильно не вимішувати, щоб воно не стало занадто щільним і забитим. У роботі з ним важлива швидкість і температура всіх інгредієнтів.

  • Борошно - 200 грам
  • Вершкове масло - 120 грам
  • Вода - 40 мілілітрів (крижана)
  • Сіль - 1 щіпка
тісто
Вершкове масло і вода для приготування тіста повинні бути крижаними, тому заздалегідь охолодіть їх.
тісто
Просійте борошно в глибоку миску.
тісто
Додайте щіпку солі.
тісто
На тертці натріть заморожене вершкове масло і розітріть все в однорідну крихту.
тісто
Влийте воду і швидко замісити тісто.
тісто
Сформуйте кульку, загорніть в харчову плівку і відправте на 30 хвилин в холодильник.
тісто
Тісто"Бризі" готово.
тісто
Експериментуйте з начинками і насолоджуйтеся смачною випічкою. Смачного!

Схожі рецепти