Тісто «Brize»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 45 хв.
Якщо ви любите домашню випічку, у вашій кулінарній скарбничці обов'язково має бути тісто"Бриз" . Це універсальне тісто, яке стане справжньою паличкою-виручалочкою. Запам'ятовуйте рецепт!
Опис приготування:
Тісто"Бризі" - прекрасна основа як для солодких, так і для наслідках пирогів. Воно чудово поєднується з будь-якою начинкою. Для приготування тіста важливо його сильно не вимішувати, щоб воно не стало занадто щільним і забитим. У роботі з ним важлива швидкість і температура всіх інгредієнтів.
- Борошно - 200 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Вода - 40 мілілітрів (крижана)
- Сіль - 1 щіпка
Вершкове масло і вода для приготування тіста повинні бути крижаними, тому заздалегідь охолодіть їх.
Просійте борошно в глибоку миску.
Додайте щіпку солі.
На тертці натріть заморожене вершкове масло і розітріть все в однорідну крихту.
Влийте воду і швидко замісити тісто.
Сформуйте кульку, загорніть в харчову плівку і відправте на 30 хвилин в холодильник.
Тісто"Бризі" готово.
Експериментуйте з начинками і насолоджуйтеся смачною випічкою. Смачного!