Tartalettes з moreproduktami
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 12
Час приготування: 15 хв.
Однією з найпопулярніших і смачних закусок, які можна приготувати для святкового столу, є тарталетки. Спробуйте наповнити ці маленькі кошики морепродуктами, вашим гостям сподобається!
Опис приготування:
Якщо вам цікаво, як приготувати тарталетки з морепродуктами, то уважно вивчіть цей рецепт. У ньому просто і доступно розказано, як можна зробити легку закуску, яка прекрасно підійде до білого вина або вермуту. Тарталетки з креветками просто незрівнянні!
- Креветки - 500 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Листя салату - 1 пучок
- Рожевий перець - 1 Ст. Ложка
- tartalettes - 12 штук
Якщо ви використовуєте неочищені сирі креветки, то спочатку відваріть їх у підсоленій воді і звільніть від хітинового покриву. Відкиньте креветки на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
Тепер приготуйте соус. Для цього візьміть майонез і кетчуп в рівних пропорціях, добре змішайте обидва інгредієнти. Прекрасно, якщо ці продукти будуть власного приготування.
Викладіть креветки в скляну креманку або салатницю. Додайте до них соус, ретельно перемішайте.
Вимийте листя салату, ображати їх за формою і розміром тарталеток. Викладіть салат в кошики.
Зверху листя салату викладіть креветки, прикрасьте все рожевим перцем.