Свинина з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 45 хв.
Пікантна свинина з болгарським перцем і гострим соусом - це справжнє блаженство, тане в роті! Рекомендую рецепт свинини з соусом всім любителям дивувати рідних оригінальними стравами! пробуйте!
Опис приготування:
Існують цілі енциклопедії соусів до м'яса, настільки велике їх кількість! Останнім часом я відкрила для себе гостру азіатську кухню, тому вирішила спробувати свинину в гострому соусі. Запорука успішного страви - використання кунжутного масла і якісного соусу чілі. До речі, щоб приготувати м'ясо з соусом, ви можете вибирати соус чилі більш гострий або солодкий. Це залежить від вашого ставлення до гострої їжі.
- Свинина - 500 грам
- Кунжутну олію - 2-3 Ст. Ложок
- Перець болгарський - 1 штука
- Мандарин - 1 штука
- Імбир - 50-70 грам
- Соус чилі - 250 грам
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
Поріжте дрібно імбир.
Болгарський перець наріжте соломкою.
М'ясо краще поріжте невеликими медальйонами або соломкою. Обсмажувати будемо швидко, тому воно повинно бути тонко порізане.
Розігрійте сковороду і налийте олію кунжутне.
Обсмажуйте м'ясо з двох сторін, між шматочками повинно бути простір, щоб м'ясо дійсно обсмажувалося, а не тушкувалось.
Смажте до рум'яної скоринки.
Поки обсмажується свинина, чистий Mandarin, видаліть прожилки.
Обсмажену свинину приберіть зі сковороди. У тому ж маслі обсмажте до м'якості перець болгарський (хвилин 5). За потреби, додайте ще ложку масла.
Потім поверніть м'ясо на сковороду. Обсмажуйте разом з перцем хвилини 2.
Потім додайте соус чилі, спеції, імбир і корицю.
Перемішайте, обсмажуйте хвилини 2, додайте мандарин і знову добре перемішайте. Готуйте хвилину-дві і можете прибирати з вогню.
Готове м'ясо з соусом відмінно поєднується з відвареним рисом. Рекомендую також подати салат зі свіжих овочів і червоне вино. Смачного!