Рецепт Свинина в чорносливі фото

Свинина в чорносливі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Свинина запікається цілим шматком в"шубці" з чорносливу, меду і червоного вина. Подавати таку страву можна в якості гарячого або холодної закуски у вигляді нарізки. Дуже смачно і ароматно!

Опис приготування:

Запікати таким чином можна і телятину, і яловичину. Також в Чорносливовий масу можна додати подрібнений часник, зелень або якісь спеції на ваш смак. Пробуйте, буде дуже смачно і ароматно!

  • Свинина одним шматком - 800 грам
  • Чорнослив без кісточок - 300 грам
  • Вино червоне - 6 Ст. Ложок
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 1/3 чайних ложки
  • Коріандр мелений - 1/3 чайних ложки
  • Гвоздика бутон - 15 штук
  • Перець мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
свинина в чорносливі - фото крок 1
1. Свинину помийте, обсушити і надріжте у вигляді ромбів хрест навхрест.
свинина в чорносливі - фото крок 2
2. У центр кожного ромба вставте по бутона гвоздики.
свинина в чорносливі - фото крок 3
3. Чорнослив ошпарьтеокропом, обсушити і покладіть в чашу блендера.
свинина в чорносливі - фото крок 4
4. Подрібніть до однорідного стану.
свинина в чорносливі - фото крок 5
5. Додайте до чорносливу мед і вино.
свинина в чорносливі - фото крок 6
6. Додайте коріандр, мускатний горіх, сіль і перець. Перемішайте.
свинина в чорносливі - фото крок 7
7. Складіть в кілька шарів фольгу, викладіть в центр шматок свинини і промажте її сливової масою.
свинина в чорносливі - фото крок 8
8. Загорніть фольгу і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 1 немає. 20 хвилин.
свинина в чорносливі - фото крок 9
9. Смачного!

Схожі рецепти