Рецепт Суворовське печиво фото

Суворовське печиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Пшеничне борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Я не знаю, звідки пішла назва печива "суворовське", підозрюю, що через блискавичній його приготування. Готується воно дійсно швидко і просто.

Дуже простий і швидкий рецепт. Дивіться покрокову інструкцію і готуйте із задоволенням. Вам точно сподобається така випічка!

  • Цукрова пудра - 0, 5 склянки
  • Яєчні білки - 2 штуки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
суворовське печиво - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
суворовське печиво - фото крок 2
У ємність для збивання викладіть розм'якшене вершкове масло і цукрову пудру, збийте їх разом.
суворовське печиво - фото крок 3
Влийте яєчні білки, додайте дрібку солі і ванілін, знову збийте.
суворовське печиво - фото крок 4
Просійте борошно, змініть насадки для міксера на насадки для замішування тіста, замісіть тісто.
суворовське печиво - фото крок 5
Готове тісто перекладіть в кондитерський мішок з насадкою "зірочка", відсадити печиво на лист для випічки в будь-якій формі, яка вам подобається. Випікайте близько 10 хвилин при температурі 200 градусів.
суворовське печиво - фото крок 6
Печиво можна прикрасити розтопленим шоколадом.
суворовське печиво - фото крок 7
Суворовське печиво готове, його можна подавати до чаю або до кави, смачного!

Схожі рецепти