Суворовське печиво
(покроковий рецепт з фото)
Я не знаю, звідки пішла назва печива "суворовське", підозрюю, що через блискавичній його приготування. Готується воно дійсно швидко і просто.
Дуже простий і швидкий рецепт. Дивіться покрокову інструкцію і готуйте із задоволенням. Вам точно сподобається така випічка!
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Яєчні білки - 2 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуйте інгредієнти.
У ємність для збивання викладіть розм'якшене вершкове масло і цукрову пудру, збийте їх разом.
Влийте яєчні білки, додайте дрібку солі і ванілін, знову збийте.
Просійте борошно, змініть насадки для міксера на насадки для замішування тіста, замісіть тісто.
Готове тісто перекладіть в кондитерський мішок з насадкою "зірочка", відсадити печиво на лист для випічки в будь-якій формі, яка вам подобається. Випікайте близько 10 хвилин при температурі 200 градусів.
Печиво можна прикрасити розтопленим шоколадом.
Суворовське печиво готове, його можна подавати до чаю або до кави, смачного!