Суп з яєчними пластівцями
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.
Суп смачний і дуже простий у приготуванні. Ідеальний варіант, якщо потрібно приготувати першу страву швидко, використовуючи доступні інгредієнти і отримати апетитний домашній супчик, без особливих зусиль!
Опис приготування:
Суп корисний. Ні суворого рецепта приготування, склад і кількість інгредієнтів можна змінювати на свій смак.
- Картопля - 1-2 штук
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Корінь пертушкі - 1 частина
- Корінь селери - 1 частина
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Вода - 1, 5 - 2 L
Підготуємо інгредієнти.
Морква і корінь петрушки чистимо, ріжемо шматочками і висипаємо в каструлю з киплячою водою.
Додаємо нарізаний дрібно цибулю. Якщо цибулина велика, використовуйте половину.
Далі, кладемо в суп порізану картоплю.
Корінь селери чистимо, ріжемо і додаємо в суп.
Додаємо сіль за смаком і готуємо на малому вогні, приблизно 25 хвилин.
Яйце збиваємо і за пару хвилин до готовності виливаємо тонкою цівкою в киплячий суп. Суп в цей момент перемішуємо.
Черемшу нарізаємо і розкладаємо в порційні тарілки.
Суп розливаємо по тарілках і подаємо гарячим, поперчивши за смаком. Смачного!