Суп-лазіння
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Любіть ситні гарячі супи, як борщ або солянку? Але вам набридли ці варіанти? Хочете щось незвичайне? Тоді вам сподобається цей рецепт! У ньому поєднуються знайома форма з несподіваними продуктами.
Опис приготування:
Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати суп-лазанью. Чому ж блюдо так називається? Тому що замість звичної вермішелі ми будемо використовувати листя для лазаньї. Текстура вийшла густою і від цього ще більш ситної. Замість м'яса - фарш, а ще краще - італійські сосиски без оболонки. І обов'язково приправи!
- Свинячий фарш - 500 грам
- Соус"Маринара" - 750 грам
- Курячий бульйон - 1500 мілілітрів
- Листи - 240 грам (для лазаньї)
- Rikotta - 100 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 2-3 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Базилік - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Наріжте дрібними кубиками цибулю.
2. У каструлі розігрійте масло. Викладіть туди фарш.
3. Коли м'ясо стане коричневим, додайте до нього цибулю, перець, сіль і орегано. Обсмажте інгредієнти 10 хвилин, помішуючи.
4. Потім додайте подрібнений часник і готуйте ще 1 хвилину.
5. Відразу після цього додайте пасту, соус, бульйон і лавровий лист. Варіть суп 20 хвилин на середньому вогні під кришкою.
6. В цей час окремо відваріть листя для лазаньї. Спочатку їх поламайте на квадрати, а потім відваріть до готовності.
7. Готовий суп подавайте з листами лазаньї. Зверху порційно додайте сир і прикрасьте базиліком. Смачного!