Рецепт Суп-лазіння фото

Суп-лазіння
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Любіть ситні гарячі супи, як борщ або солянку? Але вам набридли ці варіанти? Хочете щось незвичайне? Тоді вам сподобається цей рецепт! У ньому поєднуються знайома форма з несподіваними продуктами.

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати суп-лазанью. Чому ж блюдо так називається? Тому що замість звичної вермішелі ми будемо використовувати листя для лазаньї. Текстура вийшла густою і від цього ще більш ситної. Замість м'яса - фарш, а ще краще - італійські сосиски без оболонки. І обов'язково приправи!

  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Соус"Маринара" - 750 грам
  • Курячий бульйон - 1500 мілілітрів
  • Листи - 240 грам (для лазаньї)
  • Rikotta - 100 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2-3 штук
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Базилік - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
суп-лазіння - фото крок 1
1. Наріжте дрібними кубиками цибулю.
суп-лазіння - фото крок 2
2. У каструлі розігрійте масло. Викладіть туди фарш.
суп-лазіння - фото крок 3
3. Коли м'ясо стане коричневим, додайте до нього цибулю, перець, сіль і орегано. Обсмажте інгредієнти 10 хвилин, помішуючи.
суп-лазіння - фото крок 4
4. Потім додайте подрібнений часник і готуйте ще 1 хвилину.
суп-лазіння - фото крок 5
5. Відразу після цього додайте пасту, соус, бульйон і лавровий лист. Варіть суп 20 хвилин на середньому вогні під кришкою.
суп-лазіння - фото крок 6
6. В цей час окремо відваріть листя для лазаньї. Спочатку їх поламайте на квадрати, а потім відваріть до готовності.
суп-лазіння - фото крок 7
7. Готовий суп подавайте з листами лазаньї. Зверху порційно додайте сир і прикрасьте базиліком. Смачного!

Схожі рецепти