Смородинове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Солодощі люблять усі, особливо печеньки! І дуже багато хто з нас налягають саме на них. Тому сьогодні я поспішаю поділитися тим, як приготувати порічкове печиво. Простий і дуже смачний десерт до чаю!
Смородина - розкішна і незвичайно корисна ягода. Особливо я люблю смак чорної смородини. У поєднанні з чаєм він загострюється і добре гармонує. А печиво зі смородини зберігає аромат до самого останнього шматочка!
- Чорна смородина - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукрова пудра - 80 грам
- Крохмаль - 15 грам
- Борошно - 150 грам
- Молоко згущене - 2 Ст. Ложки
Вершкове масло дістаємо з холодильника заздалегідь. Після чого збиваємо його разом з цукровою пудрою і смородиною. Додаємо згущене молоко і крохмаль з борошном, перемішуємо.
З отриманої маси формуємо ковбаску. Обертаємо її фольгою. Відправляємо в морозильну камеру на півгодинки.
Нарізаємо нашу ковбаску з тіста на мідальони. Викладаємо на змащене маслом деко. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів, з 20 хвилин.
Ось і готово наше печиво з чорної смородини! Прикрашаємо його свіжими гілочками ягоди. Подаємо до чаю, кава або какао. Смачного!