Сметанний пиріг з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите вологі і соковиті пироги, то рецепт сметанного пирога з яблуками адресований вам. Приготувати його - просто, а насолоджуватися таким великим пирогом зможе величезна сім'я. Смачно і швидко!
Як приготувати сметанний пиріг з яблуками?
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Форму для запікання пирога змастіть рослинною або вершковим маслом або застеліть пергаментним папером.
2. У мисці змішайте просіяне борошно і розпушувач.
3. В іншій мисці змішайте яйця, цукор, цедру одного лимона. Використовуйте міксер, збивайте до розчинення цукру.
4. У рідке тісто додайте сметану і 3-4 ложки лимонного соку. Збивайте міксером до однорідної консистенції.
5. Міксер відкладіть. Поступово, помішуючи дерев'яною ложкою, введіть борошно з розпушувачем.
6. Яблука промийте, якщо бажаєте - очищення kozhitsи, обов'язково виріжте насіннєві коробочки. Наріжте шматочками. 2/3 нарізаних яблук змішайте з тестом.
7. Вилийте тісто в приготовану форму, зверху викладіть залишилися нарізані яблука і горіхи.
8. Накрийте пиріг зверху фольгою або пергаментом і відправляйте в розігріту духовку на 55 хвилин. Через 25-30 хвилин фольгу або пергамент зніміть. Прикрити тісто треба потім, що воно може зверху пригоріти.
9. Готовий сметанний пиріг з яблуками після того, як витягнете її з духовки, залиште в формі для запікання на 10 хвилин. Потім витягніть і остудіть на решеточкой.
Подавати сметанний пиріг з яблуками раджу з кулькою ванільного морозива, посипаного корицею (досить щіпки).
Смачного!
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 125 грам
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 250 мілілітрів (середньої жирності)
- Лимон - 1 штука (потрібен сік і цедра лимона, можна не додавати)
- Яблука - 3 штуки (середньої величини)
- Волоські горіхи очищені - 1/2 склянки (можна не додавати)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 1/2 чайних ложки
1. Увімкніть духовку нагріватися на 180 градусів. Форму для запікання пирога змастіть рослинною або вершковим маслом або застеліть пергаментним папером.
2. У мисці змішайте просіяне борошно і розпушувач.
3. В іншій мисці змішайте яйця, цукор, цедру одного лимона. Використовуйте міксер, збивайте до розчинення цукру.
4. У рідке тісто додайте сметану і 3-4 ложки лимонного соку. Збивайте міксером до однорідної консистенції.
5. Міксер відкладіть. Поступово, помішуючи дерев'яною ложкою, введіть борошно з розпушувачем.
6. Яблука промийте, якщо бажаєте - очищення kozhitsи, обов'язково виріжте насіннєві коробочки. Наріжте шматочками. 2/3 нарізаних яблук змішайте з тестом.
7. Вилийте тісто в приготовану форму, зверху викладіть залишилися нарізані яблука і горіхи.
8. Накрийте пиріг зверху фольгою або пергаментом і відправляйте в розігріту духовку на 55 хвилин. Через 25-30 хвилин фольгу або пергамент зніміть. Прикрити тісто треба потім, що воно може зверху пригоріти.
9. Готовий сметанний пиріг з яблуками після того, як витягнете її з духовки, залиште в формі для запікання на 10 хвилин. Потім витягніть і остудіть на решеточкой.
Подавати сметанний пиріг з яблуками раджу з кулькою ванільного морозива, посипаного корицею (досить щіпки).
Смачного!