Пиріг сметанний домашній
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите домашню, таку просту і при цьому завжди смачну випічку, тоді поповните свою кулінарну скарбничку ще одним класним рецептом. Мінімум складнощів - і приголомшливий результат!
Пропоную Вашій увазі простий варіант, як приготувати пиріг сметанний домашній. Величезний плюс цього рецепту в тому, що ви можете додати також свіжі або консервовані фрукти, щоб пиріг вийшов ще більш апетитним. Відмінно виходить з яблуками, сливами, грушами і персиками. Рекомендую спробувати!
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Крем - 80 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 200 грам (приблизно)
- Яблуко - 3-4 штук (по бажанню)
1. З процесом приготування все дійсно досить просто. Спершу включіть її, нехай вона розігрівається до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте яйця з цукром. Додайте сметану, збийте до однорідності. Влийте розтоплене вершкове масло.
2. Борошно просійте з розпушувачем. Додавайте невеликими порціями, продовжуючи збивати. Для аромату можна додати в тісто ванільний екстракт.
3. От і все, тісто на сметанний пиріг готове. Якщо хочете зробити з яблуками, як в даному випадку, вимийте їх, обсушити, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками.
4. Вилийте тісто у жароміцних форму, розподіліть зверху яблучка або інші фрукти за смаком. Можна відправляти пиріг в духовку.
5. Запікайте хвилин 40-50 до румяности. Остудіть трохи, перед подачею можете присипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!