Рецепт Пиріг сметанний домашній фото

Пиріг сметанний домашній
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Пироги

Якщо ви любите домашню, таку просту і при цьому завжди смачну випічку, тоді поповните свою кулінарну скарбничку ще одним класним рецептом. Мінімум складнощів - і приголомшливий результат!

Пропоную Вашій увазі простий варіант, як приготувати пиріг сметанний домашній. Величезний плюс цього рецепту в тому, що ви можете додати також свіжі або консервовані фрукти, щоб пиріг вийшов ще більш апетитним. Відмінно виходить з яблуками, сливами, грушами і персиками. Рекомендую спробувати!

  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Крем - 80 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 200 грам (приблизно)
  • Яблуко - 3-4 штук (по бажанню)
пиріг сметанний домашній - фото крок 1
1. З процесом приготування все дійсно досить просто. Спершу включіть її, нехай вона розігрівається до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте яйця з цукром. Додайте сметану, збийте до однорідності. Влийте розтоплене вершкове масло.
пиріг сметанний домашній - фото крок 2
2. Борошно просійте з розпушувачем. Додавайте невеликими порціями, продовжуючи збивати. Для аромату можна додати в тісто ванільний екстракт.
пиріг сметанний домашній - фото крок 3
3. От і все, тісто на сметанний пиріг готове. Якщо хочете зробити з яблуками, як в даному випадку, вимийте їх, обсушити, видаліть серцевину і наріжте тонкими скибочками.
пиріг сметанний домашній - фото крок 4
4. Вилийте тісто у жароміцних форму, розподіліть зверху яблучка або інші фрукти за смаком. Можна відправляти пиріг в духовку.
пиріг сметанний домашній - фото крок 5
5. Запікайте хвилин 40-50 до румяности. Остудіть трохи, перед подачею можете присипати цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти