Слойки з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Слойки з джемом зробити вдома дуже легко, якщо у вас є пачка замороженого тіста. Рецепт слоек з джемом нехитрий, освоїть кожен - можете готувати їх навіть з дітьми, вони будуть вам допомагати.
Слойки з джемом можна готувати з будь-яким джемом, який вам подобається. Якщо ви боїтеся, що джем може витекти при випічки, додайте трохи крохмалю в джем. Приготувати слойки з джемом можна за півгодини. Відразу включите грубку, підготуйте начинку і можете приступати до оброблення тесту. Слойки з джемом - відмінний сніданок або полуденок у вихідний день. Успіхів і приємного апетиту!
- Листкове тісто - 400 грам
- Джем - 100 грам
Тісто розрізати на широкі смужки.
Смужку розкачати в пласт приблизно 40 см в довжину і 10-1 в ширину.
Тісто змастити тонким шаром джему.
З двох сторін скачати тісто в рулетик.
Тісто загорнути у фольгу і на 10 хвилин покласти в морозильник. Розрізати тісто на шматочки товщиною в 1 см.
Укласти слойки на пергамент і випікати 15 хвилин при 220 градусах до золотисто-коричневого кольору.
Смачного!