Сирний торт з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Ознайомтеся з тим, як приготувати сирний торт з ягодами. Ніжний, ароматний, вершковий і соковитий. Це завжди виграшне поєднання інгредієнтів нікого не залишить байдужим.
Дана випічка прекрасно підійде для тих, хто дотримується дієти для схуднення. Звичайно, кожен день її їсти не треба, але разок в два тижні можна дозволити. Основа буде з печива, які ви теж можете взяти дієтичне. Ягоди я взяла різні. Просто купила суміш заморожених, і це було вдалим рішенням.
- Вершкове масло - 70 грам
- Сир знежирений - 500 грам
- Ягоди заморожені - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний цукор - 20 грам
- Вершкове печиво - 250 грам
- Сухий сніданок - 0, 5 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Апельсиновий сік - 0, 5 склянки
- Желатин - 40 грам
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
Розтопити вершкове масло і залиште його охолоджуватися. Belk відділ Желтков. Збийте жовтки з маслом до отримання єдиної маси.
Печиво засипте в пакет і подрібніть в крихту. Далі всипте її в масляну масу. В іншій мисці збийте білки з двома видами цукру.
Нагрейте духовку до 180 градусів. Додайте до білкової суміші сир і збийте її. Приготуйте форму для випічки.
На дно форми покладіть тісто з печивом. Зверху засипте сухий сніданок. Потім розмажте сирний шар і відправляйте основу випікатися півгодини в духовці.
Ягоди розморозити і перемішайте з медом і апельсиновим соком. Далі додайте лимонний сік з желатином. Все добре перемішайте.
Як тільки корж буде готовий, викладіть на нього ягідну масу. Приберіть торт в холодильник до повного застигання, приблизно на 2 годину. Приємною вам дегустації!