Рецепт Сирний торт з ягодами фото

Сирний торт з ягодами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Ознайомтеся з тим, як приготувати сирний торт з ягодами. Ніжний, ароматний, вершковий і соковитий. Це завжди виграшне поєднання інгредієнтів нікого не залишить байдужим.

Опис приготування:

Дана випічка прекрасно підійде для тих, хто дотримується дієти для схуднення. Звичайно, кожен день її їсти не треба, але разок в два тижні можна дозволити. Основа буде з печива, які ви теж можете взяти дієтичне. Ягоди я взяла різні. Просто купила суміш заморожених, і це було вдалим рішенням.

  • Вершкове масло - 70 грам
  • Сир знежирений - 500 грам
  • Ягоди заморожені - 500 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний цукор - 20 грам
  • Вершкове печиво - 250 грам
  • Сухий сніданок - 0, 5 склянки
  • Цукор - 1/3 склянки
  • Апельсиновий сік - 0, 5 склянки
  • Желатин - 40 грам
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
сирний торт з ягодами - фото крок 1
Розтопити вершкове масло і залиште його охолоджуватися. Belk відділ Желтков. Збийте жовтки з маслом до отримання єдиної маси.
сирний торт з ягодами - фото крок 2
Печиво засипте в пакет і подрібніть в крихту. Далі всипте її в масляну масу. В іншій мисці збийте білки з двома видами цукру.
сирний торт з ягодами - фото крок 3
Нагрейте духовку до 180 градусів. Додайте до білкової суміші сир і збийте її. Приготуйте форму для випічки.
сирний торт з ягодами - фото крок 4
На дно форми покладіть тісто з печивом. Зверху засипте сухий сніданок. Потім розмажте сирний шар і відправляйте основу випікатися півгодини в духовці.
сирний торт з ягодами - фото крок 5
Ягоди розморозити і перемішайте з медом і апельсиновим соком. Далі додайте лимонний сік з желатином. Все добре перемішайте.
сирний торт з ягодами - фото крок 6
Як тільки корж буде готовий, викладіть на нього ягідну масу. Приберіть торт в холодильник до повного застигання, приблизно на 2 годину. Приємною вам дегустації!

Схожі рецепти