Сирники з ягодами
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше сир поєднують з родзинками, але якщо ви не проти експериментів на кухні, то пропоную вам оцінити цей варіант, як приготувати сирники з ягодами. Дуже смачно, апетитно і корисно.
Цей рецепт досить універсальний, так як ви можете використовувати абсолютно будь-які ягоди, які опиняться під рукою. В даному випадку це чорниця. Подавати до столу такі сирнічкі найкраще зі сметаною і цукровою пудрою, але можна доповнити їх і варенням за смаком або згущеним молоком, наприклад.
- Сир - 450 грам
- Борошно - 100 грам (приблизно)
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 2 штуки
- Чорниця - 1/2 склянки
- Вершкове масло - За смаком (для смаження)
1
Сир протріть через сито, щоб позбутися від грудочок.
2
Vbeyte яйця, перемішайте.
3
Додайте цукор, щіпку солі.
4
Ягоди вимийте, добре обсушити, обваляйте в борошні і викладіть до сиру.
5
Всипте просіяне борошно (невеликими порціями), перемішайте все до однорідності.
6
Сформуйте невеликі кульки і обваляйте їх з усіх боків в борошні.
7
На сковороді з розтопленим вершковим маслом обсмажте до рум'яності з двох сторін.