Сирна запіканка з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Та не просто з шоколадом, а з білим шоколадом! Найсолодшим і ніжним, який укупі з м'якою, яскравою курагою додасть запіканці неповторний смак! Відірватися просто неможливо! Запрошую на дегустацію!
Завдяки доданому до складу запіканки білого шоколаду, нам зовсім не знадобиться цукор. Солодощі він дає цілком достатньо! Шматочки запіканки будуть просто танути в роті разом з м'якими скибочками кураги! Варто відзначити, що запіканка готується без борошна. Вам вже хочеться спробувати? Тоді дивіться в покроковому рецепті, як приготувати сирну запіканку з шоколадом.
- Сир - 500 грам(5-9% жирності)
- Яйце - 1 штука
- Крупа манна - 5 Ст. Ложок (з гіркою)
- Молоко - 100 мілілітрів
- Шоколад білий - 100 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Ванілін - щіпка
- Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
Підготуйте всі основні інгредієнти.
Сир, ванілін, молоко, яйце і манку збийте блендером або ретельно розітріть товкачем для картопляного пюре до однорідної маси.
Додайте рубаний на шматочки шоколад і шматочки кураги. Якщо у вас курага недостатньо м'яка, то попередньо замочіть її в окропі на 10-15 хвилин.
Все перемішайте. Чашу мультиварки змастіть рослинною олією і викладіть сирну масу. Випікайте в режимі "випічка" 50-60 хвилин. Можна в духовці 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.
Наша смачна ніжна запіканка готова!
Смачного!