Рецепт Сирна паска лимонно-імбирна фото

Сирна паска лимонно-імбирна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Сир , Імбир , Лимон
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Вашій увазі пропонується ніжна і пікантна сирна паска лимонно-імбирна. Побалуйте себе і близьких таким незвичайним десертом на свято.

Опис приготування:

Рецепт приготування сирної паски лимонно-імбирною не є чимось складним. Він під силу навіть новачкам на кухні. Сир з'єднайте з вершковим маслом, цукром, сметаною, лимонною цедрою і імбиром і відправте в холодильник. Але все по порядку, давайте готувати!

  • Сир - 350 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Крем - 50 грам
  • Імбир - 20 грам
  • Лимон - 0.5 штуки
1
Для початку необхідно протерти через сито сир. Занадто рідкий сир краще попередньо поставити під вантаж, щоб видалити зайву сироватку.
2
Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника. Розм'якшене масло змішайте з цукром до однорідної консистенції.
3
Протертий сир з'єднаєте зі сметаною. Збийте до однорідності.
4
Потроху додавайте в сир масло з цукром, постійно перемішуючи.
5
З половини лимона зніміть цедру. Можна натерти на тертці або зняти тонкими смужками. Цедру бажано залити окропом на 2-3 хвилини, а потім просушити.
6
Імбир натріть на тертці. Найкраще використовувати зацукровані, але якщо такого під рукою немає, то можна і свіжий.
7
Додайте лимон і імбир в сирну масу і ретельно перемішайте.
8
Готову суміш викласти в заздалегідь застелену марлею форму. Добре прикрийте верх і поставте під прес. Через 24-48 годин в холодильнику сирна паска лимонно-імбирна в домашніх умовах буде готова. Перед подачею можна прикрасити її за смаком.

Схожі рецепти