Шоколадний десерт в чашці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.
Десерти в чашках або в формочках - це зручно, смачно і швидко. Є безліч варіантів приготування в мікрохвильовій печі або в духовці. Розповім про рецепт, як приготувати шоколадний десерт в чашці.
Опис приготування:
Краще десерту в чашці може бути тільки шоколадний десерт в чашці. Такий пиріг можна зробити на сніданок, на полуденок, на свято або для перекусу, якщо захотілося солодкого до чаю. При бажанні додайте до нього горіхи, цільні шматочки шоколаду, в моєму випадку - це арахісове масло.
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Какао-порошок - 1 Ст. Ложка
- Цукровий пісок - 2 чайних ложки
- Розпушувач - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком (на кінчику ножа)
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Арахісове масло - 1 Ст. Ложка
1. Змішайте пшеничне борошно, какао, цукровий пісок, розпушувач і дрібку солі.
2. Додайте молоко і рослинне масло (будь-який), гарненько перемішайте.
3. Додайте в центр столову ложку арахісового масла.
4. Надішліть чашку в мікрохвильовку і запікайте при максимальній потужності 1 хвилину. За цей час десерт підніметься.
5. Дістаньте кухоль і залиште на пару хвилин, потім насолоджуйтеся.