Шоколадні тістечка
(покроковий рецепт з фото)
Липка текстура цих чудових шоколадних тістечок припаде до душі дітям і справжнім ласунам.
Ці шоколадні тістечка можна доповнити кулькою морозива і шоколадним соусом - тоді це буде просто фантастичний десерт, перед яким неможливо встояти. За цим рецептом у вас вийде 18 шоколадних тістечок.
- Солі - 1 Чайна ложка
- Несолоного вершкового масла - 440 грам
- Несолодкого шоколаду - 120 грам
- Гіркого шоколаду - 60 грам
- Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
- Великих яйця - 4 штуки
1. Розігріти духовку зі стійкою в центрі до 175 градусів. Помістити квадратну форму розміром 22 см на деко. Змішати борошно і сіль разом. Встановити жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. Додати в миску шоколад і нарізане на 16 шматочків масло. Перемішувати, поки інгредієнти не розтануть. Ви також можете зробити це в мікрохвильовці. Додати 1 чашку цукру і акуратно збити. Прибрати миску з каструлі і розмішати шоколадну суміш з ванільним екстрактом.
2. Збити міксером залишилася чашку цукру з яйцями.
3. Додати половину яєчної суміші до теплої шоколадній масі і акуратно розмішати гуязикам шпателем.
4. Віночком або міксером збити залишилася яєчну суміш на середньо-високій швидкості протягом приблизно 3 хвилин, поки суміш не збільшиться в об'ємі вдвічі. Додати в шоколадну суміш і перемішати шпателем.
5. Додати сухі інгредієнти і обережно перемішати шпателем.
6. Вилити тісто в підготовлену форму і розрівняти поверхню за допомогою шпателя. Випікати протягом 25-28 хвилин, або до тих пір, поки зверху не з'явиться суха скоринка.
7. Викласти на стійку і охолодити до кімнатної температури. Розрізати на 18 шматочків розміром 3, 5Х7, 5 см.