Рецепт Шоколадні тістечка фото

Шоколадні тістечка
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На швидку руку , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 18
Час приготування: 40 хв.

Липка текстура цих чудових шоколадних тістечок припаде до душі дітям і справжнім ласунам.

Опис приготування:

Ці шоколадні тістечка можна доповнити кулькою морозива і шоколадним соусом - тоді це буде просто фантастичний десерт, перед яким неможливо встояти. За цим рецептом у вас вийде 18 шоколадних тістечок.

  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Несолоного вершкового масла - 440 грам
  • Несолодкого шоколаду - 120 грам
  • Гіркого шоколаду - 60 грам
  • Екстракту ванілі - 1 Чайна ложка
  • Великих яйця - 4 штуки
шоколадні тістечка - фото крок 1
1. Розігріти духовку зі стійкою в центрі до 175 градусів. Помістити квадратну форму розміром 22 см на деко. Змішати борошно і сіль разом. Встановити жароміцних миску над каструлею з киплячою водою. Додати в миску шоколад і нарізане на 16 шматочків масло. Перемішувати, поки інгредієнти не розтануть. Ви також можете зробити це в мікрохвильовці. Додати 1 чашку цукру і акуратно збити. Прибрати миску з каструлі і розмішати шоколадну суміш з ванільним екстрактом.
шоколадні тістечка - фото крок 2
2. Збити міксером залишилася чашку цукру з яйцями.
шоколадні тістечка - фото крок 3
3. Додати половину яєчної суміші до теплої шоколадній масі і акуратно розмішати гуязикам шпателем.
шоколадні тістечка - фото крок 4
4. Віночком або міксером збити залишилася яєчну суміш на середньо-високій швидкості протягом приблизно 3 хвилин, поки суміш не збільшиться в об'ємі вдвічі. Додати в шоколадну суміш і перемішати шпателем.
шоколадні тістечка - фото крок 5
5. Додати сухі інгредієнти і обережно перемішати шпателем.
шоколадні тістечка - фото крок 6
6. Вилити тісто в підготовлену форму і розрівняти поверхню за допомогою шпателя. Випікати протягом 25-28 хвилин, або до тих пір, поки зверху не з'явиться суха скоринка.
шоколадні тістечка - фото крок 7
7. Викласти на стійку і охолодити до кімнатної температури. Розрізати на 18 шматочків розміром 3, 5Х7, 5 см.

Схожі рецепти