Шарлотка з варенням в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Незважаючи на нескладний рецепт приготування цієї шарлотки з варенням в мультиварці - це одна з кращих шарлоток, що мені доводилося куштувати. Ароматна, з обладнаний смаком поєднання варення і яблук
Опис приготування:
Ознайомтеся з простим рецептом приготування шарлотки з варенням в мультиварці. Для початку, необхідно підготувати інгредієнти - борошно, цукор і яйця (попередньо промийте під проточною водою), м'який сир (можна так само використовувати сметану), кілька яблучок середнього розміру і звичайно ж варення. Варення вибирайте з кислинкою, не нудотний, можна взяти вишневе або з чорної смородини. Ще вам знадобитися сода і трохи вершкового масла для змащування чаші мультиварки. Удачі в приготуванні!
- Борошно - 200 грам
- Варення - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Сода харчова - 0, 3 чайних ложки
- Олія соняшникова - 1 Чайна ложка
- Вершкове масло - 20 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Творити знежирений - 50 грам
- Яблука - 300 грам
У глибоку ємність помістіть цукор і яйця.
Ретельно перемішайте.
До отриманої маси додайте варення і сир. Перемішайте.
Тепер додамо половину борошна.
Ретельно перемішуємо. Якщо є міксер - скористайтеся ним.
Частинами, помішуючи, додаємо залишки борошна. В кінці додаємо соду. Тісто має бути досить рідким.
Дрібно наріжте яблука. Видаліть кісточки і серцевини. Якщо шкірка тверда - її теж видаляємо.
Додайте яблука в тісто, перемішайте.
Чашу мультиварки змастіть розтопленим вершковим маслом. Влийте тісто, поставте режим"Випічка" 50 хвилин.
Якщо зверху шарлотка не зарум'яниться, акуратно її переверніть іншою стороною і готуйте ще 15 хвилин в режимі"Жарка" .
Готово! Смачного!