Шарлотка в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Шарлотка є однією з найшвидших випічок, причому продуктів і часу на її приготування витрачається мінімальна. Пиріг при цьому виходить надзвичайно повітряним і дуже смачним!
Яблука надають цьому пирогу додаткову м'якість і ніжність, якщо ви додасте трохи кориці або ванілі, в процесі приготування, то шарлотка придбає трохи пряний аромат. Отже, приступимо до приготування простого рецепту шарлотки в духовці.
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Яблука - 3-4 штук
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Ваніль - 10 грам
- Борошно - 1 Склянка
1. Яйця збиваємо разом з цукром і ваніллю до утворення густої піни.
2. Додаємо до яєць просіяне борошно, ретельно перемішуємо.
3. Яблучка промиваємо і очищаємо від шкірки, нарізаємо скибочками.
4. Форму для випікання змащуємо рослинним маслом. На дно викладаємо яблука, зверху заливаємо тестом.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 45 хвилин до золотистої скоринки. Sharlotka готовий! Приємного вам чаювання!