Шарлотка в духовці з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Домашня випічка - це дуже-дуже смачно! І шарлотка з яблуками не виняток. Справжній смак дитинства в кожному шматочку цього ароматного і повітряного пирога з хрусткою скоринкою і кисленькою начинкою.
Для приготування цієї шарлотки рекомендую використовувати яблука з кислинкою. На контрасті з солодким тестом ви досягнете відмінного результату.
Шарлотку можна подавати до столу теплою чи холодною, це не важливо, адже в будь-якому варіанті виходить дуже смачно!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 180 грам
- Борошно - 130 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Яблука - 6 штук
Яблука промиваємо, вирізаємо серцевину і нарізаємо м'якоть кубиками. Шкірку видаляйте за бажанням.
Присипаємо яблука корицею.
На дно рознімної форми для випічки кладемо пергамент, змащений маслом. Зверху засипаємо яблука.
Забиваємо в миску яйця, засипаємо цукор.
Збиваємо до отримання пишної білої маси приблизно 3-4 хвилини.
Просіваємо борошно.
Тепер потрібно замісити густе і однорідне тісто.
Виливаємо тісто на яблука. Ставимо шарлотку в духовку на 35-40 хвилин при температурі 190 градусів.
Після випічки залиште шарлотку в духовці ще на 10 хвилин.
Витягуємо випічку з форми і присипаємо цукровою пудрою.
Смачного!