Сендвічі з арахісовим маслом і бананами
(покроковий рецепт з фото)
Сендвічі з арахісовим маслом і бананами - класика американської кухні і чи не найпопулярніший сніданок в Штатах. А ще сендвічі з арахісовим маслом - це улюблене блюдо Елвіса Преслі. Цікаво? :)
Якщо стандартні бутерброди з сиром і ковбасою на сніданок вам вже набридли, завтра ж вранці спробуйте приготувати сендвічі з арахісовим маслом - смачні та оригінальні американські бутерброди. В Америці існує легенда, що такі сендвічі обожнював Король - тобто, Елвіс Преслі. Не скажу вам за Елвіса, але за себе скажу - мені такі сендвічі з арахісовим маслом дуже подобаються
- Хліб м'який - 4 скибочки
- Арахісове масло - 2 Ст. Ложки
- Банан - 1 штука
Для приготування сендвіча нам потрібно всього 3 інгредієнта - хліб, арахісове масло і банан.
Банан очищаємо від шкірки і нарізаємо скибочками.
Хліб підсушують за допомогою тостера. Одну половинку хліба змащуємо арахісовим маслом.
На арахісове масло викладаємо трохи скибочок банана.
І накриваємо банани не змазаним скибкою хліба.
Розрізаємо сендвічі навпіл - і сніданок готовий. Подавати з молоком, чаєм або кавою. Приємного!