Рецепт Салат з пророщеної пшениці фото

Салат з пророщеної пшениці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Пшоно і пшениця
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Я часто готую салати. Як доповнення до основної страви, вони завжди вдало вписуються. Тому варіантів змішування інгредієнтів знаю чимало, і охоче з вами поділюся.

Опис приготування:

Розповім, як приготувати салат з пророщеної пшениці. Робиться він простіше нікуди, але це не означає, що він буде якимось занадто простим і неоригінальним. Справжній скарб корисних властивостей міститься в необробленому зерні пшениці. Тільки його не слід термічно обробляти, інакше всі мікроелементи знищуються.

  • Листя зеленого салату - 100 грам
  • Огірок - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Пророщена пшениця - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
салат з пророщеної пшениці - фото крок 1
Листя салату промийте, трохи обсушити і нарвіть руками. Петрушку дрібно нарубати.
салат з пророщеної пшениці - фото крок 2
Огірок очистіть від шкірки і наріжте на маленькі смужки. Помідор також наріжте невеликими шматочками.
салат з пророщеної пшениці - фото крок 3
Змішуйте все нарізані інгредієнти, додайте пшеницю. Полийте салат оливковою олією, збризніть лимонним соком. Злегка посолити. От і все, смачного!

Схожі рецепти