Салат з пророщеної пшениці
(покроковий рецепт з фото)
Я часто готую салати. Як доповнення до основної страви, вони завжди вдало вписуються. Тому варіантів змішування інгредієнтів знаю чимало, і охоче з вами поділюся.
Розповім, як приготувати салат з пророщеної пшениці. Робиться він простіше нікуди, але це не означає, що він буде якимось занадто простим і неоригінальним. Справжній скарб корисних властивостей міститься в необробленому зерні пшениці. Тільки його не слід термічно обробляти, інакше всі мікроелементи знищуються.
- Листя зеленого салату - 100 грам
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Петрушка - 1 пучок
- Пророщена пшениця - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сік лимона - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Листя салату промийте, трохи обсушити і нарвіть руками. Петрушку дрібно нарубати.
Огірок очистіть від шкірки і наріжте на маленькі смужки. Помідор також наріжте невеликими шматочками.
Змішуйте все нарізані інгредієнти, додайте пшеницю. Полийте салат оливковою олією, збризніть лимонним соком. Злегка посолити. От і все, смачного!