Салат з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Найсмачніший салат з овочами виходить, якщо зробити його і подавати свіжим. Такий набір овочів можна подавати не тільки в якості салату, але і як гарнір до м'ясних, рибним і будь-яким іншим стравам.
Опис приготування:
Щоб дізнатися, як приготувати салат з овочами, прочитайте цей покроковий рецепт. З нього ви дізнаєтеся, як просто і швидко зробити смачну страву, яке буде багате на вітаміни і зовсім не зашкодить вошей фігурі. Відмінний варіант для сімейної вечері.
- Капуста білокачанна - 250 грам
- Помідори - 2 штуки
- Огірки - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець зелений - 1 штука (солодкий)
- Часник - 1 зубчик
- Сіль, перець, зелень, оливкова олія - За смаком
З капусти зніміть верхні листки, вимийте її і наріжте (тонкими смужками) за допомогою гострого ножа або на спеціальній тертці. Краще використовувати молоду капусту з ніжними листям.
Помідори вимийте і наріжте великими часточками. Викладіть томати в салатник до капусти.
Огірки вимийте, обсушити. Зріжте з обох сторін кінчики, зніміть з них шкірку гострим ножем або за допомогою Овочечистка. Наріжте огірки кружечками і викладіть їх до капусти і томатів.
Цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і наріжте півкільцями. Перець також вимийте, обсушити і видаліть з нього насіння. Наріжте перець соломкою. Викладіть овочі в салатник.
Очистіть і наріжте дрібно часник, додайте його в миску з дрібно нарубаної зеленню. Додати сіль, поперчіть і додайте оливкову олію. Ретельно все перемішайте і подавайте салат до столу.