Салат з мідіями і креветками

Салат з мідіями і креветками
Кількість порцій: 2 Час приготування: 15 хв.
Спробуйте приготувати салат з мідіями і креветками по одному з моїх улюблених рецептів. Це дуже смачна страва, підходяще для будь-якого застілля. Особливо він сподобається любителям морепродуктів.

опис приготування:

Салат з мідіями і креветками викладається відразу на порційні тарілки. Ви можете змінювати порядок розподілу компонентів на свій смак або зовсім з'єднувати їх в одній великій салатниці, перемішавши.

Цей салатик дуже смачний і корисний, адже морепродукти містять велику кількість вітамінів і мікроелементів, необхідних людині. До того ж, він здатний урізноманітнити будь-який стіл. Ваші гості будуть в захваті!


  • мідії— 250 грам
  • креветки— 250 грам
  • авокадо— 1/2 штуки
  • помідори— 1 штука
  • Перепелині яйця— 3 штуки
  • Салат-латук— За смаком
  • Соєвий соус— 50 мілілітрів
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів(+ для смаження)
  • Дижонская гірчиця— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
Салат з мідіями і креветками - фото крок 1 1. Мідії і креветки повністю розморозити і промийте. Якщо потрібно, креветки очистіть (повинно бути 250 г. очищених креветок).

Салат з мідіями і креветками - фото крок 2 2. Морепродукти обсмажте на розігрітій олії пару хвилин. Потім додайте трохи соєвого соусу, перемішайте і вимкніть.

Салат з мідіями і креветками - фото крок 3 3. авокадо помийте, відріжте половинку, Очистіть її від шкірки і наріжте м'якоть невеликими кубиками.

Салат з мідіями і креветками - фото крок 4 4. Помідор також вимийте і наріжте кубиками. Рідина з помідора приберіть, в салаті вона нам ні до чого, тому краще вибирати щільні м'ясисті плоди.

Салат з мідіями і креветками - фото крок 5 5. В окремій ємності з'єднайте оливкова олія, соєвий соус і гірчицю, якщо потрібно - посоліть. Пропорції компонентів заправки можете змінювати на свій смак.

Салат з мідіями і креветками - фото крок 6 6. тарілку викладіть, вимитими і висушеними листям салату, розділеними на невеликі частини. Поверх них покладіть мідії і креветки. Полийте частиною заправки.

Салат з мідіями і креветками - фото крок 7 7. Далі розподіліть на тарілці нарізані авокадо, помідор і варені, розрізані на четвертинки перепелині яйця. Знову полийте заправкою. Салат з мідіями і креветками готовий! Смачного!

Схожі рецепти

Салат з креветками, мідіями і кальмарами

Салат з креветками, мідіями і кальмарами

Незрівнянний салат з креветками, мідіями і кальмарами — це шикарний варіант для святкового столу або повсякденного застілля в колі сім'ї. Морепродукти дивовижно поєднуються за смаком між собою. опис приготування: Готувати салат з креветками, мідіями і кальмарами досить просто і швидко. Крім мо...

читати далі
Салат з копченими мідіями

Салат з копченими мідіями

Справжні гурмани без сумніву оцінять цей вишуканий рецепт салату. Його справжньою родзинкою є пікантна заправка домашнього винаходи. опис приготування: Салат для гурманів і цінителів. Почнемо з підготовки інгредієнтів - поріжте і збризніть лимонним соком авокадо, помело очистіть і розберіть на...

читати далі
Салат з мідіями і капустою

Салат з мідіями і капустою

Соковитий і смачний салат з мідіями і капустою - ідеальне блюдо для легкої вечері, особливо якщо ви дотримуєтеся правильного харчування. Салат можна приготувати заздалегідь і зберігати на холоді. опис приготування: Готувати таке блюдо можна хоч кожен день. Замість огірка ви можете використовув...

читати далі
Салат з мідіями і крабовими паличками

Салат з мідіями і крабовими паличками

Відмінний за смаком, красивий зовні і простий у приготуванні салат з мідіями і крабовими паличками сподобається всім любителям морепродуктів. Салат можна подавати навіть на святковий стіл. опис приготування: Салат з мідіями і крабовими паличками додамо декількома компонентами — яйця, свіжий ог...

читати далі
Салат з мідіями і кукурудзою

Салат з мідіями і кукурудзою

вишукане, але нескладне в приготуванні блюдо, здатне стати справжньою прикрасою як повсякденного, так і святкового столу. розповідаю, як приготувати салат з мідіями і кукурудзою! опис приготування: пам'ятаю, колись я будучи ще дівчиськом, на Чорному морі їла обжигающе-гарячі мідії — їх варили ...

читати далі