Салат з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Салат з грибами і картоплею - це відмінний вибір страви для осіннього або зимового застілля. Складові, які входять в цей салат, продаються в супермаркетах цілий рік і завжди доступні.
Цей салат можна подавати як теплим, так і остиглим. Якщо ви не любите різкий і гіркуватий присмак сирого ріпчастої цибулі, то його можна попередньо замаринувати в оцті або лимонному соці на півгодини, а потім промити під крижаною водою. У цей салат можна додавати будь-яку зелень на ваш смак. Щоб дізнатися, як приготувати салат з грибами і картоплею, прочитайте цей рецепт.
- Картопля - 300 грам
- Печериці - 200 грам
- Корнішони - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
Печериці ретельно вимийте, чистка Піску і obsushite. Потім наріжте гриби тонкими пластинками.
У сковороді розігрійте невелику кількість рослинної олії. Викладіть в нього нарізані печериці, обсмажуйте їх до золотистого кольору.
Картопля помийте і відваріть в мундирах до повної готовності. Потім остудіть його і зніміть шкірку. Наріжте картоплю невеликими кубиками.
Викладіть обсмажені гриби і відварну картоплю в миску, додайте до нього нарізану цибулю, Твердий сир і корнішони. Посоліть і поперчіть салат.
Ретельно все перемішайте. Подавайте салат до столу, розклавши його по тарілках.