Рецепт Салат з грибами і картоплею фото

Салат з грибами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат з грибами і картоплею - це відмінний вибір страви для осіннього або зимового застілля. Складові, які входять в цей салат, продаються в супермаркетах цілий рік і завжди доступні.

Опис приготування:

Цей салат можна подавати як теплим, так і остиглим. Якщо ви не любите різкий і гіркуватий присмак сирого ріпчастої цибулі, то його можна попередньо замаринувати в оцті або лимонному соці на півгодини, а потім промити під крижаною водою. У цей салат можна додавати будь-яку зелень на ваш смак. Щоб дізнатися, як приготувати салат з грибами і картоплею, прочитайте цей рецепт.

  • Картопля - 300 грам
  • Печериці - 200 грам
  • Корнішони - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
салат з грибами і картоплею - фото крок 1
Печериці ретельно вимийте, чистка Піску і obsushite. Потім наріжте гриби тонкими пластинками.
салат з грибами і картоплею - фото крок 2
У сковороді розігрійте невелику кількість рослинної олії. Викладіть в нього нарізані печериці, обсмажуйте їх до золотистого кольору.
салат з грибами і картоплею - фото крок 3
Картопля помийте і відваріть в мундирах до повної готовності. Потім остудіть його і зніміть шкірку. Наріжте картоплю невеликими кубиками.
салат з грибами і картоплею - фото крок 4
Викладіть обсмажені гриби і відварну картоплю в миску, додайте до нього нарізану цибулю, Твердий сир і корнішони. Посоліть і поперчіть салат.
салат з грибами і картоплею - фото крок 5
Ретельно все перемішайте. Подавайте салат до столу, розклавши його по тарілках.

Схожі рецепти