Салат «торжество» з куркою і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні ділюся з вами рецептом простого, доступного, але тим не менше дуже смачного салату "торжество" з куркою і чорносливом. Формувати салат будемо за допомогою сервіровки кільця - буде красиво
Салат "торжество" я готую досить часто, і не тільки в свята. Салат готується з доступних продуктів і виходить дуже ситним, так що цей салат я іноді готую на обід або вечерю замість основного блюда.
- Куряча грудка - 200 грам
- Картопля (великий) - 1 штука
- Огірок солоний - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Чорнослив - 100 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю відварити до готовності, охолодити і очистити. Яйця відварити круто. Курячі грудки відварити в злегка підсоленій воді до готовності.
Картопля натріть на крупній тертці, курячу грудку дрібно поріжте ножем.
Яйця розділіть на білки і жовтки, білки натріть на дрібній тертці, жовтки подрібніть виделкою. Огірок дрібно поріжте або натріть на крупній тертці.
Чорнослив залийте окропом на 10 хвилин, потім воду злийте, а чорнослив дрібно наріжте.
Починаємо формувати салат. На плоску тарілку встановіть сервировочное кільце. На дно викладіть картоплю і змастіть майонезом.
Потім викладіть подрібнений солоний огірок. Товщину шару регулюйте на свій смак. Зверху змастіть майонезом.
Зверху викладіть курячу грудку. Зверху - сіточка майонезу.
Викладіть чорнослив.
Наступним шаром викладіть натертий білок і змастіть майонезом.
Зверху викладіть жовток.
Акуратно зніміть сервировочное кільце. Прикрасьте салат по своєму смаку.
Все готово! можна подавати!
Все готово! можна подавати!