Рецепт Салат «торжество» з куркою і чорносливом фото

Салат «торжество» з куркою і чорносливом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Картопля , Курка , Яйця , Огірок , Куряча грудка
Низькокалорійні
На обід , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні ділюся з вами рецептом простого, доступного, але тим не менше дуже смачного салату"Торжество" з куркою і чорносливом. Формувати салат будемо за допомогою сервіровки кільця - буде красиво

Опис приготування:

Салат"Торжество" я готую досить часто, і не тільки в свята. Салат готується з доступних продуктів і виходить дуже ситним, так що цей салат я іноді готую на обід або вечерю замість основного блюда.

  • Куряча грудка - 200 грам
  • Картопля (великий) - 1 штука
  • Огірок солоний - 1 штука
  • Яйця - 2 штуки
  • Чорнослив - 100 грам
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
салат
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Картоплю відварити до готовності, охолодити і очистити. Яйця відварити круто. Курячі грудки відварити в злегка підсоленій воді до готовності.
салат
Картопля натріть на крупній тертці, курячу грудку дрібно поріжте ножем.
салат
Яйця розділіть на білки і жовтки, білки натріть на дрібній тертці, жовтки подрібніть виделкою. Огірок дрібно поріжте або натріть на крупній тертці.
салат
Чорнослив залийте окропом на 10 хвилин, потім воду злийте, а чорнослив дрібно наріжте.
салат
Починаємо формувати салат. На плоску тарілку встановіть сервировочное кільце. На дно викладіть картоплю і змастіть майонезом.
салат
Потім викладіть подрібнений солоний огірок. Товщину шару регулюйте на свій смак. Зверху змастіть майонезом.
салат
Зверху викладіть курячу грудку. Зверху - сіточка майонезу.
салат
Викладіть чорнослив.
салат
Наступним шаром викладіть натертий білок і змастіть майонезом.
салат
Зверху викладіть жовток.
салат
Акуратно зніміть сервировочное кільце. Прикрасьте салат по своєму смаку.
Все готово! можна подавати!

Схожі рецепти