Салат «соняшник» з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат на столі буде виглядати як справжнє сонечко і приверне до себе увагу всіх гостей. А на смак він просто чудовий. Спробуйте самі!
Класичний рецепт гарного сонячного салату. Подрібніть і обсмажте протягом 10 хвилин окремо цибулю, гриби, м'ясо і морква. Відваріть і поріжте яйця. Потім викладіть інгредієнти шарами на блюдо у вигляді гірки. Порядок шарів: м'ясо, морква, майонез, гриби, цибуля, знову майонез, терті яйця і майонез. Потім - кукурудза, по краях - чіпси. Прикрасьте за бажанням і подайте на стіл. Смачного!
- Кукурудза консервована - 400 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 200 грам
- Майонез - 150 грам
- Чіпси - 50 грам
- Зелень - 25 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
Відваріть яйця, цибулю подрібніть і злегка обсмажте на сковороді.
Поріжте гриби і також обсмажте протягом 10 хвилин.
Також вступите з курячим філе, попередньо нарізавши його дрібними кубиками. Сиру моркву потріть і також обсмажте протягом 10 хвилин. Сіль і спеції в інгредієнти під час смаження додайте за смаком.
Тепер викладемо інгредієнти шарами на блюдо у вигляді гірки. Порядок шарів: м'ясо, морква, майонез, гриби, цибуля, знову майонез, терті яйця і майонез.
Акуратно розподіліть по всій поверхні кукурудзу.
По краях блюда викладіть пелюстки з чіпсів. Прикрасьте за бажанням і подайте на стіл.