Салат «Курка в пір'ї»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.
Незвичайний салат з яскравою назвою. За смаком щось середнє між листковим салатом і звичайним овочевим. Якщо не знати, не зрозумієш що в складі. Салат заслуговує на увагу.
Опис приготування:
Відваріть куряче м'ясо, картопля і морква. Остудіть. Подрібніть всі інгредієнти. Викладіть шарами, змастивши майонезом кожен шар. Залиште просочитися і подавайте на стіл. Смачного!
- Капуста білокачанна молода - 1 штука
- Куряче м'ясо відварне - 300 грам
- Майонез - За смаком
- Морква відварна - 2 штуки
- Картопля відварна в мундирі - 4 штуки
- Сир твердий - 100 грам
Куряче м'ясо нарізати. Викласти на плоске блюдо щільним шаром. Змастити майонезом.
Відварну картоплю натріть на тертці. Викладіть зверху на м'ясо. Змастіть майонезом.
Свіжу капусту нарізати тонко. Посолити. Пом'яти руками. Капусту викласти на картоплю. Змастити майонезом.
Відварену моркву натріть на дрібній тертці. Розподіліть на салаті наступним шаром. Змастіть майонезом.
Натріть на тертці твердий сир. Він буде завершальним шаром. Прикрасьте салат гілочками петрушки.
Подайте салат до столу охолодженим. Салат вимагає просочення і повинен провести в холодильнику близько 2 годин перед подачею.