Салат «джаз»
(покроковий рецепт з фото)
Листковий салат з яскравим і освіжаючим смаком припаде до смаку багатьом. Готується він просто і досить швидко.
Опис приготування:
Смачний і досить легкий салат з цілком доступних інгредієнтів. Рецепт приготування салату"Джаз" - простий, готується він легко і швидко. Дуже приємне поєднання апельсина і корейської моркви з куркою. Багатьом таке поєднання продуктів здасться дивним, але повірте - салат виходить смачним. Апельсин трохи"гасить" гостроту моркви і надає салату соковитості та аромату. Розповідаю, як приготувати салат"Джаз" .
1. Для салату краще брати курячі ніжки, грудка для цього салату трохи сухувата. Зварити м'ясо краще з вечора. Заодно зваріть і яйця.
2. Підготуємо всі інгредієнти. Куряче м'ясо нарізаємо дрібними кубиками. Корейську моркву теж краще нарізати на більш короткі смужки.
3. Яйця очищаємо і натираємо на крупній тертці.
4. Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо на кубики.
5. Сир натираємо на дрібній тертці.
6. Приступаємо до"збірці" салат. Викладаємо салат шарами - куряче м'ясо, корейська морква, апельсин, яйця, сир. Всі верстви, крім верхнього, злегка! змащуємо майонезом. Даємо салату постояти хоча б годинку.
7. Прикрашаємо салат по своєму смаку. Можна прикрасити зеленню, а можна з апельсинової шкірки нарізати тоненькі смужки і викласти ними скрипковий ключ або інший музичний знак:)
Салат з'їдається дуже швидко, тому будьте до цього готові:) Смачного!
- Відварна курка - 200 грам
- Корейська морква - 200 грам
- Яйце варене - 3-4 штук
- Сир - 150 грам
- Апельсин - 1 штука
- Майонез - 100 грам
1. Для салату краще брати курячі ніжки, грудка для цього салату трохи сухувата. Зварити м'ясо краще з вечора. Заодно зваріть і яйця.
2. Підготуємо всі інгредієнти. Куряче м'ясо нарізаємо дрібними кубиками. Корейську моркву теж краще нарізати на більш короткі смужки.
3. Яйця очищаємо і натираємо на крупній тертці.
4. Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо на кубики.
5. Сир натираємо на дрібній тертці.
6. Приступаємо до"збірці" салат. Викладаємо салат шарами - куряче м'ясо, корейська морква, апельсин, яйця, сир. Всі верстви, крім верхнього, злегка! змащуємо майонезом. Даємо салату постояти хоча б годинку.
7. Прикрашаємо салат по своєму смаку. Можна прикрасити зеленню, а можна з апельсинової шкірки нарізати тоненькі смужки і викласти ними скрипковий ключ або інший музичний знак:)
Салат з'їдається дуже швидко, тому будьте до цього готові:) Смачного!