Рецепт Салат «джаз» фото

Салат «джаз»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Фрукти , Сир , Курка , Апельсин
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Листковий салат з яскравим і освіжаючим смаком припаде до смаку багатьом. Готується він просто і досить швидко.

Опис приготування:

Смачний і досить легкий салат з цілком доступних інгредієнтів. Рецепт приготування салату"Джаз" - простий, готується він легко і швидко. Дуже приємне поєднання апельсина і корейської моркви з куркою. Багатьом таке поєднання продуктів здасться дивним, але повірте - салат виходить смачним. Апельсин трохи"гасить" гостроту моркви і надає салату соковитості та аромату. Розповідаю, як приготувати салат"Джаз" .

1. Для салату краще брати курячі ніжки, грудка для цього салату трохи сухувата. Зварити м'ясо краще з вечора. Заодно зваріть і яйця.

2. Підготуємо всі інгредієнти. Куряче м'ясо нарізаємо дрібними кубиками. Корейську моркву теж краще нарізати на більш короткі смужки.

3. Яйця очищаємо і натираємо на крупній тертці.

4. Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо на кубики.

5. Сир натираємо на дрібній тертці.

6. Приступаємо до"збірці" салат. Викладаємо салат шарами - куряче м'ясо, корейська морква, апельсин, яйця, сир. Всі верстви, крім верхнього, злегка! змащуємо майонезом. Даємо салату постояти хоча б годинку.

7. Прикрашаємо салат по своєму смаку. Можна прикрасити зеленню, а можна з апельсинової шкірки нарізати тоненькі смужки і викласти ними скрипковий ключ або інший музичний знак:)

Салат з'їдається дуже швидко, тому будьте до цього готові:) Смачного!

  • Відварна курка - 200 грам
  • Корейська морква - 200 грам
  • Яйце варене - 3-4 штук
  • Сир - 150 грам
  • Апельсин - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
Смачний і досить легкий салат з цілком доступних інгредієнтів. Рецепт приготування салату"Джаз" - простий, готується він легко і швидко. Дуже приємне поєднання апельсина і корейської моркви з куркою. Багатьом таке поєднання продуктів здасться дивним, але повірте - салат виходить смачним. Апельсин трохи"гасить" гостроту моркви і надає салату соковитості та аромату. Розповідаю, як приготувати салат"Джаз" .

1. Для салату краще брати курячі ніжки, грудка для цього салату трохи сухувата. Зварити м'ясо краще з вечора. Заодно зваріть і яйця.

2. Підготуємо всі інгредієнти. Куряче м'ясо нарізаємо дрібними кубиками. Корейську моркву теж краще нарізати на більш короткі смужки.

3. Яйця очищаємо і натираємо на крупній тертці.

4. Апельсин очищаємо від шкірки і нарізаємо на кубики.

5. Сир натираємо на дрібній тертці.

6. Приступаємо до"збірці" салат. Викладаємо салат шарами - куряче м'ясо, корейська морква, апельсин, яйця, сир. Всі верстви, крім верхнього, злегка! змащуємо майонезом. Даємо салату постояти хоча б годинку.

7. Прикрашаємо салат по своєму смаку. Можна прикрасити зеленню, а можна з апельсинової шкірки нарізати тоненькі смужки і викласти ними скрипковий ключ або інший музичний знак:)

Салат з'їдається дуже швидко, тому будьте до цього готові:) Смачного!

Схожі рецепти