Рецепт Салат до роллам фото

Салат до роллам
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Зелень , Морква , Огірок , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Смачний салат із зелені і овочів відмінно поєднується з ролами.

Опис приготування:

Суші і роли можна подавати до столу не тільки з васабі і імбиром, але і з салатом зі свіжих овочів. Роли прекрасно поєднуються з салатом, рецепт приготування якого наведено тут. Приготувати такий салат зовсім нескладно. Якщо у вас є терка для приготування корейської моркви - раджу саме на ній натерти моркву і огірок для салату.

1. Очистити моркву, у перцю видалити серцевину з насінням.

2. Нарізати тонкими смужками перець, морква і огірок. Гострий перець нарізати дрібними шматочками.

3. Вимити листя руколи і підсушити на рушник.

4. Змішати оливкову олію, соєвий соус, бальзамічний оцет.

5. Викласти всі підготовлені інгредієнти в салатник, поперчити і залити заправкою. Перемішати. Дати постояти хвилин 10.

6. Перед подачею посипати насінням кунжуту.

Смачного!

  • Рукола - 150 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Гострий перець - 1/2 штуки
  • Насіння кунжуту - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Суміш перців - 2 щіпки
Суші і роли можна подавати до столу не тільки з васабі і імбиром, але і з салатом зі свіжих овочів. Роли прекрасно поєднуються з салатом, рецепт приготування якого наведено тут. Приготувати такий салат зовсім нескладно. Якщо у вас є терка для приготування корейської моркви - раджу саме на ній натерти моркву і огірок для салату.

1. Очистити моркву, у перцю видалити серцевину з насінням.

2. Нарізати тонкими смужками перець, морква і огірок. Гострий перець нарізати дрібними шматочками.

3. Вимити листя руколи і підсушити на рушник.

4. Змішати оливкову олію, соєвий соус, бальзамічний оцет.

5. Викласти всі підготовлені інгредієнти в салатник, поперчити і залити заправкою. Перемішати. Дати постояти хвилин 10.

6. Перед подачею посипати насінням кунжуту.

Смачного!

Схожі рецепти