Ряжанка з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Ніяка ряжанка не зрівняється з тією, яка приготовлена своїми руками в домашніх умовах. Сто відсотків натуральне і корисне блюдо.
Для приготування домашньої ряжанки спочатку потрібно приготувати топлене молоко. Закип'ятіть молоко і поставте в духовку на дві години протоміться. Потім остудіть до 40 градусів і додайте закваску. Розмішайте, накрийте кришкою і залиште на 10-12 годин для сквашування. Готову ряжанку змішайте з цукром, поставте в холодильник і використовуйте в міру необхідності. Смачного!
- Молоко - 2 L
- Сметана або закваска - 150 мілілітрів
- Цукор - 5 Ст. Ложок
Молоко закип'ятити.
Потім нам потрібно перетворити молоко зі звичайного в топлене. Нагрейте духовку до 100 градусів і поставте в неї молоко на дві години. Кришкою Не закривайте і не допускайте закипання - молоко має нудитися.
Пряжене молоко, основа для ряжанки, готово. Охолодити своє его 40 градусів, щоб воно стало ледь теплим.
Для квашення можна взяти звичайну сметану або магазинну закваску. Додайте її в молоко.
Розмішайте, накрийте кришкою і залиште на 10-12 годин дл сквашування. Готову ряжанку змішайте з цукром, поставте в холодильник і використовуйте в міру необхідності.