Рулет з солодкого пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю пісочну випічку. Особливо мені подобаються всілякі рулети. Сьогодні хочу поділитися з вами одним рецептом. Отже, дивіться, як приготувати рулет з солодкого пісочного тіста.
Цей рецепт в моїй родині оселився вже давно. З того моменту, як я дізналася, що таке пісочна випічка. До цього моменту я завжди працювала з дріжджовим тестом, а пісочна випічка для мене була в новинку. Рекомендую спробувати і вам!
- Борошно пшеничне - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Крем - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 10 грам
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
- Ізюм - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Варення - 1 Склянка
У ємності змішайте сметану, олія, ванілін і цукор.
Додайте розпушувач, поступово насипайте борошно і вимішують гладке, злегка липнуче до рук тісто, оберніть плівкою і приберіть в холодильник на годину.
Для начинки наріжте однаковими дрібними кубиками сухофрукти, додайте 1 ст. Ложку цукру і корицю.
Тісто розділяється на дві частини, розкачайте прямокутник, викладіть смужку варення і скачайте в рулет, гарненько защіпнув кінці. Теж виконайте з начинкою із сухофруктів.
Переплетіть між собою акуратно два рулету. Змастіть верх рулету збитим яйцем і посипте цукром.
Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 45, до румяности.