Рецепт Розтягаї з рибними консервами фото

Розтягаї з рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Скумбрія , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На полуденок
Випічка , Страви з начинкою , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Розповім, як приготувати розтягаї з рибними консервами. Спробуйте обов'язково, це блюдо просте, дуже смачне і ситне. Навіть якщо ви не готували рибні пироги до цього - спробуйте зараз!

Опис приготування:

Ділюся рецептом приготування розтягаїв з рибними консервами. Насправді, це"ледачий" і швидкий рецепт: тісто я використовую покупне, і рибу беру вже консервовану в маслі і спеціях. Так що особливих зусиль взагалі не потрібно! Спробуйте і ви, навіть якщо ви не геній в випічці, ці розтягаї у вас вийдуть на славу!

  • Тісто дріжджове - 600 грам
  • Скумбрія в маслі - 200 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
розтягаї з рибними консервами - фото крок 1
1. Рис промиваємо, заливаємо водою і доводимо до готовності на слабкому вогні. Сіль - за смаком. Вода в каструлі ще залишиться, але ви закрийте рис кришкою, дайте йому настоятися. Цибуля поки що подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.
розтягаї з рибними консервами - фото крок 2
2. Тепер просто змішаємо рис, рибу (яку попередньо потрібно розім'яти виделкою), обсмажену цибулю і спеції. Перемішаємо. Начинка готова!
розтягаї з рибними консервами - фото крок 3
3. Тісто у мене було готове. Я дала йому піднятися, обмять, вимішайте. Потім зробила коржі однакового розміру. По центру кожної викладаємо начинку. Zashtipиvaem кінець, тільки не повністю - по центру нехай буде просвіт.
розтягаї з рибними консервами - фото крок 4
4. Верх розтягаїв я змащую вершковим маслом. Випікаю в добре розігрітій духовці 30-40 хвилин, поки не зарум'яняться. Смачного!

Схожі рецепти