Розтягаї з рибними консервами
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати розтягаї з рибними консервами. Спробуйте обов'язково, це блюдо просте, дуже смачне і ситне. Навіть якщо ви не готували рибні пироги до цього - спробуйте зараз!
Ділюся рецептом приготування розтягаїв з рибними консервами. Насправді, це "ледачий" і швидкий рецепт: тісто я використовую покупне, і рибу беру вже консервовану в маслі і спеціях. Так що особливих зусиль взагалі не потрібно! Спробуйте і ви, навіть якщо ви не геній в випічці, ці розтягаї у вас вийдуть на славу!
- Тісто дріжджове - 600 грам
- Скумбрія в маслі - 200 грам
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 450 мілілітрів
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. Рис промиваємо, заливаємо водою і доводимо до готовності на слабкому вогні. Сіль - за смаком. Вода в каструлі ще залишиться, але ви закрийте рис кришкою, дайте йому настоятися. Цибуля поки що подрібнити і обсмажити на рослинному маслі.
2. Тепер просто змішаємо рис, рибу (яку попередньо потрібно розім'яти виделкою), обсмажену цибулю і спеції. Перемішаємо. Начинка готова!
3. Тісто у мене було готове. Я дала йому піднятися, обмять, вимішайте. Потім зробила коржі однакового розміру. По центру кожної викладаємо начинку. Zashtipиvaem кінець, тільки не повністю - по центру нехай буде просвіт.
4. Верх розтягаїв я змащую вершковим маслом. Випікаю в добре розігрітій духовці 30-40 хвилин, поки не зарум'яняться. Смачного!