Рогалики з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Домашні смачні рогалики з горіховою начинкою готувати легко і просто. Ваші дітки із задоволенням допоможуть вам в процесі їх виготовлення.
Смачні та хрусткі рогалики з тіста, нагадує листкове, і з начинкою з горіхів - це дуже смачно, повірте. А якщо не вірите на слово - я пропоную вам самим спекти за допомогою простого рецепту рогалики з горіхами. Сподіваюся, що за допомогою цього рецепта з фото, у вас вийдуть такі ж смакоту, як і в мене. Готові рогалики можна посипати цукровою пудрою, а можна розтопити шоколад і прикрасити рогалики як на фото. Приємного вам чаювання з домашніми рогаликами з горіхами!
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 3/4 склянки (півсклянки - в тісто, інше - в начинку)
- Вершкове масло або маргарин - 125 грам
- Яйця - 1-2 штук
- Крем - 75 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Оцет або лимонний сік - 1/3 чайних ложки
- Шоколад - 100 грам
Змішуємо в мисці м'яке вершкове масло, цукор, яйця і сметану. Додаємо половину кількості борошна і перемішуємо. Потім додаємо соду, гашене оцтом або лимонним соком і перемішуємо.
Додаємо решту борошна і замішуємо тісто. Я поділяю тісто 3-4 частини.
За допомогою блендера або м'ясорубки подрібнюємо горіхи і змішуємо їх з цукром.
Кожну частину тіста розкочуємо в коло, товщиною 0, 3-05 см. Розрізаємо коло на ось такі частини.
На широкий край кожної частини викладаємо горіхову начинку.
І, починаючи з широкого краю, загортаємо рогалики. Викладаємо рогалики на деко, застелений папером або злегка змащений маслом. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20.