Рецепт Рогалики сирні з горіхами фото

Рогалики сирні з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Рогалики
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рогалики - дрібна випічка, яка швидко і легко готуватися і ідеально підходить для великої кількості гостей

Опис приготування:

Якщо сир зернения, протираємо його в масу.

Беремо яйце і розтираємо його з цукром, з'єднуємо ч протертим сиром, вершковим маслом, борошном. Замішуємо однорідне тісто і ставимо його в холодильник на 30 хвилин.

Для начинки спочатку обшпарюємо мигдаль, потім знімаємо з нього оболонку, підсушують і подрібнюємо. З'єднуємо мигдаль з цукром і кардамоном і розтираємо до отримання однорідної в'язкої маси.

Тісто розгортаємо в великий пласт товщиною 3 мм, розрізаємо його по діагоналі на клини. На широку частину кладемо миндальную начинку і звертаємо у напрямку від широкого краю до вузькому у вигляді рулету. Потім надаємо кожному рулетики форму підкови.

Рогалики кладемо на змащений вершковим маслом деко і випікаємо при температурі М230 градусів 15-20 хвилин.

При подачі на стіл посипаємо рогалики цукровою пудрою.

Смачного!


  • Сир - 200 грам
  • Цукор - 120 грам
  • Мука - 160 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Мигдаль - 80 грам
  • Цукор - 80 грам (для начинки)
  • Кардамон - - За смаком
Якщо сир зернения, протираємо його в масу.

Беремо яйце і розтираємо його з цукром, з'єднуємо ч протертим сиром, вершковим маслом, борошном. Замішуємо однорідне тісто і ставимо його в холодильник на 30 хвилин.

Для начинки спочатку обшпарюємо мигдаль, потім знімаємо з нього оболонку, підсушують і подрібнюємо. З'єднуємо мигдаль з цукром і кардамоном і розтираємо до отримання однорідної в'язкої маси.

Тісто розгортаємо в великий пласт товщиною 3 мм, розрізаємо його по діагоналі на клини. На широку частину кладемо миндальную начинку і звертаємо у напрямку від широкого краю до вузькому у вигляді рулету. Потім надаємо кожному рулетики форму підкови.

Рогалики кладемо на змащений вершковим маслом деко і випікаємо при температурі М230 градусів 15-20 хвилин.

При подачі на стіл посипаємо рогалики цукровою пудрою.

Смачного!

Схожі рецепти