Рогалики сирні з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Рогалики - дрібна випічка, яка швидко і легко готуватися і ідеально підходить для великої кількості гостей
Якщо сир зернения, протираємо його в масу.
Беремо яйце і розтираємо його з цукром, з'єднуємо ч протертим сиром, вершковим маслом, борошном. Замішуємо однорідне тісто і ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
Для начинки спочатку обшпарюємо мигдаль, потім знімаємо з нього оболонку, підсушують і подрібнюємо. З'єднуємо мигдаль з цукром і кардамоном і розтираємо до отримання однорідної в'язкої маси.
Тісто розгортаємо в великий пласт товщиною 3 мм, розрізаємо його по діагоналі на клини. На широку частину кладемо миндальную начинку і звертаємо у напрямку від широкого краю до вузькому у вигляді рулету. Потім надаємо кожному рулетики форму підкови.
Рогалики кладемо на змащений вершковим маслом деко і випікаємо при температурі М230 градусів 15-20 хвилин.
При подачі на стіл посипаємо рогалики цукровою пудрою.
Смачного!
- Сир - 200 грам
- Цукор - 120 грам
- Мука - 160 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Мигдаль - 80 грам
- Цукор - 80 грам (для начинки)
- Кардамон - - За смаком
Беремо яйце і розтираємо його з цукром, з'єднуємо ч протертим сиром, вершковим маслом, борошном. Замішуємо однорідне тісто і ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
Для начинки спочатку обшпарюємо мигдаль, потім знімаємо з нього оболонку, підсушують і подрібнюємо. З'єднуємо мигдаль з цукром і кардамоном і розтираємо до отримання однорідної в'язкої маси.
Тісто розгортаємо в великий пласт товщиною 3 мм, розрізаємо його по діагоналі на клини. На широку частину кладемо миндальную начинку і звертаємо у напрямку від широкого краю до вузькому у вигляді рулету. Потім надаємо кожному рулетики форму підкови.
Рогалики кладемо на змащений вершковим маслом деко і випікаємо при температурі М230 градусів 15-20 хвилин.
При подачі на стіл посипаємо рогалики цукровою пудрою.
Смачного!