Повітряна сирна запіканка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати повітряну сирну запіканку в мультиварці? Часу на цей процес піде близько години, зате результат порадує навіть досвідчених ласунів. За смаком можна додати фрукти або ягоди.
Якщо ви любите сир, раджу приготувати запіканку з цим рецептом. Щоб вона вийшла повітряної, додайте соду і сметану. В мультиварці запіканка виходить швидше, а за смаком ні чим не відрізняється від тієї, яка готується в духовці.
- Сир - 500 грам
- Цукор - 150 грам
- Крем - 50 грам
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - За смаком(1 мультистакан)
- Ванілін - За смаком
1. Мінімум доступних продуктів - і на вашому столі приголомшливий десерт. Навіть ті, хто не дуже любить сир, із задоволенням спробують таку запіканку.
2. Збиваємо яйця з цукром, додаючи поступово сметану і соду. Найкраще це робити міксером.
3. Вводимо поступово перетертий сир і продовжуємо збивати.
4. В останню чергу додаємо борошно і продовжуємо замішувати. За консистенцією маса не повинна бути занадто густий (як густа сметана). Викладаємо отриману масу в мультиварку і виставляємо режим "випічка" приблизно на 45 хвилин.
5. Готова запіканка виходить з скоринкою на дні, тому її краще витягнути і перевернути, так буде гарніше. Подається повітряна сирна запіканка в мультиварці в порційно вигляді. Я зазвичай додаю варення або ягоди, виходить дуже смачно.