Пончики з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати пончики з вишнею. Це дуже ніжна випічка, яка нищить своїм смаком і м'якістю. Незважаючи на високу калорійність, я від таких пончиків не відмовлюся ніколи!
Ці пончики я готувала з додаванням сиру. Тому вони вийшли дивно повітряними і насиченими на смак. Вишня є гармонійною начинкою для такої випічки. Однак іноді я кладу абрикоси, виходить теж смачно!
- Борошно пшеничне - 700 грам
- Дріжджі живі - 40 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 100 грам
- Сир - 400 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Жовток - 2 штуки
- Молоко - 1 Склянка
- Вишня без кісточок - 400 грам
Молоко нагріваємо і з'єднуємо зі столовою ложкою борошна і ст.Ложкой цукру. Висипаємо дріжджі, залишаємо масу бродити на 15 хвилин. Збиваємо в блендері або за допомогою міксера протертий через сито сир, курячі яйця, цукровий пісок і розтоплене масло. З'єднуємо разом дріжджову і сирну суміші. Тісто вимішуємо і прибираємо на годинку в бавовняно рушник.
Поділяємо тісто на кружечки, розгортаємо кожен, загортаємо в нього начинку (по половині чайної ложки цукру і трохи ягід). Краї защипуємо гарненько.
Смажимо наші вишневі пончики в вируючому маслі до появи золотистого відтінку. Після викладаємо випічку на чисте паперовий рушник, щоб стекли надлишки жиру.
При подачі посипаємо пончики цукровою пудрою. Насолоджуємося ніжним смаком пишної випічки! Смачного!