Рецепт Пончики з вишнею фото

Пончики з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Ягоди , Вишня
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пончики
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати пончики з вишнею. Це дуже ніжна випічка, яка нищить своїм смаком і м'якістю. Незважаючи на високу калорійність, я від таких пончиків не відмовлюся ніколи!

Опис приготування:

Ці пончики я готувала з додаванням сиру. Тому вони вийшли дивно повітряними і насиченими на смак. Вишня є гармонійною начинкою для такої випічки. Однак іноді я кладу абрикоси, виходить теж смачно!

  • Борошно пшеничне - 700 грам
  • Дріжджі живі - 40 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Сир - 400 грам
  • Яйця курячі - 2 штуки
  • Жовток - 2 штуки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Вишня без кісточок - 400 грам
пончики з вишнею - фото крок 1
Молоко нагріваємо і з'єднуємо зі столовою ложкою борошна і ст.Ложкой цукру. Висипаємо дріжджі, залишаємо масу бродити на 15 хвилин. Збиваємо в блендері або за допомогою міксера протертий через сито сир, курячі яйця, цукровий пісок і розтоплене масло. З'єднуємо разом дріжджову і сирну суміші. Тісто вимішуємо і прибираємо на годинку в бавовняно рушник.
пончики з вишнею - фото крок 2
Поділяємо тісто на кружечки, розгортаємо кожен, загортаємо в нього начинку (по половині чайної ложки цукру і трохи ягід). Краї защипуємо гарненько.
пончики з вишнею - фото крок 3
Смажимо наші вишневі пончики в вируючому маслі до появи золотистого відтінку. Після викладаємо випічку на чисте паперовий рушник, щоб стекли надлишки жиру.
пончики з вишнею - фото крок 4
При подачі посипаємо пончики цукровою пудрою. Насолоджуємося ніжним смаком пишної випічки! Смачного!

Схожі рецепти