Рецепт Полунично-сирний торт фото

Полунично-сирний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Полуниця
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка, Десерти, Торти, Желе

Як же хочеться скуштувати чарівну ягоду - полуницю. Я її обожнюю, шкода, що у мене немає городу, в якому б я її збирала, тому доводиться її купувати. А роблю я це тільки в свята.

Обов'язково зробіть десерт за моїм рецептом. Уважно прочитайте нижче про те, як приготувати полунично-сирний торт. Він буде без випічки, шаруватий і з желе. До чого він смачний! Кислуваті ягоди з солодкою вершковою прошарком і пісочної основою - це просто смакота! Такий десерт гідний ресторанного меню.

  • Печиво пісочне - 400 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сир - 300 грам
  • Полуниця - 350 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Желе зі смаком полуниці - 20 грам
  • Крем - 3/4 склянки
  • Цукор - 1/3 склянки
полунично-сирний торт - фото крок 1
Печиво розламайте на шматочки і подрібніть в крихту. Масло розтопіть на вогні і з'єднайте з крихтою до єдиної маси.
полунично-сирний торт - фото крок 2
Візьміть форму для випічки, викладіть підготовлену масу на дно. Форму приберіть в холодильник на 15 хвилин.
полунично-сирний торт - фото крок 3
У цей час приготуйте прошарок. Вставте блендера цукру, сир і сметану. Помийте полуницю, видаліть плодоніжки. Половину ягід відправте в блендер. Збийте до єдиної маси.
полунично-сирний торт - фото крок 4
Желатин розведіть в двох столових ложках гарячої води і влийте його до полуничної масі. Все перемішайте. Вилийте масу поверх печива у формі. Потім приберіть її в холодильник на 15 хвилин.
полунично-сирний торт - фото крок 5
Через цей час залишилася полуницю наріжте часточками (або пластинами) і красиво викладіть на сирний шар. У мисці розведіть желе.
полунично-сирний торт - фото крок 6
Частиною желе залийте ягоди. Приберіть в холодильник на 1 час, а потім залийте желе. Залиште торт в холодильнику до повного застигання. Приємною дегустації!

Схожі рецепти