Полуничний смузі
(покроковий рецепт з фото)
Полуничний смузі - корисний, поживний і неймовірно смачний коктейль, який можна пити хоч цілий рік, оскільки для приготування підійдуть і свіжі, і заморожені ягоди. Знадобиться блендер.
Полуничний смузі - мій коронний сніданок. Причому готую я його цілий рік: влітку зі свіжої полуниці, взимку - із замороженої. Власне, для цього я її і заморожують. Прекрасний сніданок: готується за пару хвилин, виходить дуже поживним і ситним, але в той же час корисним і легким. Повірте, заради цього варто купити блендер, харчуватися корисно стане набагато простіше. Сподіваюся, рецепт полуничного смузі спонукає вас зробити це. Ну, а якщо блендер у вас вже є, то вам нічого розповідати не потрібно, адже ви і самі знаєте, наскільки хороший смузі. Отже, розповідаю, як приготувати полуничний смузі! Читаємо і натхненням!
- Полуниця - 2 склянки
- Йогурт - 1 Склянка
- Цукор - 2 чайних ложки
1. Приготуйте для смузі полуницю, натуральний йогурт і цукор. Цукор можна замінити на натуральний мед або кленовий сироп.
2. Ягоди полуниці дуже ретельно вимийте. Дайте стекти воді. Обірвіть хвостики.
3. Складіть в чашу блендера полуницю, додайте цукор і йогурт. За допомогою погружного блендера пюріруйте смузі.
4. Полуничний смузі готовий! Щоб напій був приємним і холодним, заздалегідь охолодіть полуницю і йогурт. Смачного!