Рецепт Пісочне печиво з корицею фото

Пісочне печиво з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Вершкове масло
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Вам вдасться зробити неймовірно ароматне і смачне святкове печиво завдяки простому рецептом, як приготувати пісочне печиво з корицею. Ви можете надати йому будь-яку форму за бажанням.

Опис приготування:

Кориця ідеально підходить для будь-якої випічки, завдяки термічній обробці її аромат тільки посилюється. Пісочне тісто можна зробити вручну або за допомогою міксера. Таке печиво можна довго зберігати при кімнатній температурі. А подавати печиво варто тільки після повного охолодження.

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Цукор білий - 100 грам
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 250 грам
пісочне печиво з корицею - фото крок 1
1. У чашу міксера викладіть вершкове масло і додайте до нього цукровий пісок, мідь, екстракт ванілі і корицю, гарненько перемішайте.
пісочне печиво з корицею - фото крок 2
2. Борошно просійте і з'єднайте з сіллю, всипте отриману суміш в чашу міксера і ще раз перемішайте. Сформуйте кулю і оберніть тісто плівкою, надішліть його мінімум на 60 хвилин в холодильник.
пісочне печиво з корицею - фото крок 3
3. Через 1 годину дістаньте тісто і розкачайте його товщиною близько 0, 5 см, потім фігурним ножем виріжте формочки.
пісочне печиво з корицею - фото крок 4
4. Випікайте в розігрітій до 175-180 градусів духовці 8 хвилин. Перекладіть печиво на тарілку і остудіть, подавайте до столу з чашкою чаю.

Схожі рецепти