Пісний пиріг з полуницею
(покроковий рецепт з фото)
Коли свіжа полуниця набридає, саме час спекти з нею пиріг! Ділюся своїм рецептом пісного пирога з полуницею. Він виходить м'яким навіть без яєць, з цукровою скоринкою і дуже смачний.
Докладніше, як приготувати пісний пиріг з полуницею, я розповім нижче. Дана кількість інгредієнтів розраховане на круглу форму діаметром 25 см. Для цукрової скоринки не забудьте посипати верхівку пирога до запікання цукром, можна використовувати ванільний. Рекомендую спробувати!
- Борошно - 2, 5 склянки
- Масло рослинне - 1/2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Полуниця - 1/3 склянки (нарізана)
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач - 15 грам
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.
Змішайте в мисці цукор, сіль і воду.
Додайте масло.
Всипте борошно і розпушувач, добре перемішайте.
Полуницю наріжте, додайте в тісто. Викладіть масу в форму для запікання, зверху присипте цукром. Випікайте пиріг 35-40 хвилин до сухої зубочистки.
Пісний пиріг з полуницею готовий, смачного!