Рецепт Пісна пряник з горіхами фото

Пісна пряник з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Горіхи
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пряники
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Солодкого до чаю в пост хочеться не менше, чи не так? Пропоную вам урізноманітнити вашу випічку і використовувати цей вельми простий рецепт пісної пряники з горіхами. Сподобається всієї сім'ї!

Опис приготування:

З процесом все дуже просто, а що стосується інгредієнтів, то тут ви цілком можете експериментувати. Яблучне пюре - це лише один з варіантів. Ви можете використовувати в рецепті приготування пісної пряники з горіхами улюблене варення, пюре з бананів, а також інших фруктів за смаком. Отже, про все по порядку.

1. Насамперед розігрійте духовку до 180-190 градусів.

2. Підготуйте відразу жароміцних форму, змастіть її трохи маслом і присипте жменею борошна.

3. Тепер можна приступати до тесту. З'єднайте пюре з цукром, перемішайте. До речі, кількість цукру безпосередньо залежить від того, які фрукти ви будете використовувати.

4. Додайте рослинне масло.

5. Борошно з сіллю і розпушувачем просійте. Невеликими порціями додавайте в мисочку, акуратно і ретельно перемішуючи.

6. Всипте горішки, ще раз перемішайте до однорідності.

7. Я також хочу порекомендувати додати жменю родзинок, буде дуже смачно.

8. Готове тісто акуратно перекладіть у форму і відправте запікатися.

9. Коли пісна пряник з горіхами в домашніх умовах готова і трохи охолола, її можна покрити глазур'ю. Приготувати її досить просто: з'єднайте цукрову пудру з невеликою кількістю води. Втім, можна присипати пудрою і відразу подавати до столу.

Приємного чаювання!

  • Цукор - 100 грам
  • Яблучне пюре - 150 грам
  • Горіхи - 100 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
З процесом все дуже просто, а що стосується інгредієнтів, то тут ви цілком можете експериментувати. Яблучне пюре - це лише один з варіантів. Ви можете використовувати в рецепті приготування пісної пряники з горіхами улюблене варення, пюре з бананів, а також інших фруктів за смаком. Отже, про все по порядку.

1. Насамперед розігрійте духовку до 180-190 градусів.

2. Підготуйте відразу жароміцних форму, змастіть її трохи маслом і присипте жменею борошна.

3. Тепер можна приступати до тесту. З'єднайте пюре з цукром, перемішайте. До речі, кількість цукру безпосередньо залежить від того, які фрукти ви будете використовувати.

4. Додайте рослинне масло.

5. Борошно з сіллю і розпушувачем просійте. Невеликими порціями додавайте в мисочку, акуратно і ретельно перемішуючи.

6. Всипте горішки, ще раз перемішайте до однорідності.

7. Я також хочу порекомендувати додати жменю родзинок, буде дуже смачно.

8. Готове тісто акуратно перекладіть у форму і відправте запікатися.

9. Коли пісна пряник з горіхами в домашніх умовах готова і трохи охолола, її можна покрити глазур'ю. Приготувати її досить просто: з'єднайте цукрову пудру з невеликою кількістю води. Втім, можна присипати пудрою і відразу подавати до столу.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти