Пиріжки з картоплею на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Смачне, ситне і дуже просте блюдо для всієї родини! Якраз для випадків, коли хочеться побалувати себе"шкідливим" , - пропоную ознайомиться з цим рецептом, з ним впораються навіть початківці господині!
Опис приготування:
Отже, ви все-таки зважилися дізнатися, як приготувати пиріжки з картоплею на сковороді, і смію вас запевнити, - вам сподобається як сам процес готування (дуже простий, до речі), так і отриманий результат. Вже скільки хвалебних відгуків було отримано від абсолютно різних людей за таке, насправді, найпростіше блюдо, - не злічити. Так що приступимо?
1. Для початку займемося тестом. Дріжджі і цукор ретельно перемішуємо, додаємо по склянці води і борошна (неодночасно, зрозуміло), додаємо дрібку солі, і ретельно перемішуємо. Закриваємо рушником і відправляємо в тепле місце.
2. Тим часом займемося начинкою. Тут теж все просто, - відварюємо картопля (хоч і"в мундирі" ) в злегка підсоленій воді. Остужаем.
3. На сковорідці гріємо рослинне масло, і підсмажити цибулю до золотистого кольору.
4. Картоплю товчемо до стану пюре, додаємо цибулю, сіль і перець. Начинка готова!
5. Тепер повернемося до тесту. Додамо в трохи піднялася масу борошно, що залишилося, півсклянки води, і трохи рослинного масла. Ретельно вимішуємо, щоб тісто було м'яким, але до рук не липнуло. Залишимо ще на 10 хвилин в теплі"доходити" .
6. Тепер з тіста ліпимо кульки (приблизно в розмір яблука), робимо в кожному поглиблення, куди кладемо 1 ст.Л. Начинки. Zaleplivaem кінець, як для вареників.
7. Беремо качалку, і по кожному такому пиріжку походжали, поки він не стане плоским і смажимо в олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
Готово! як вид, пиріжки з картоплею на сковороді в домашніх умовах робляться вкрай просто, а свою індивідуальну рецептуру начинки ви зможете придумати і самостійно, - я вам пропоную, так би язикати, класичний рецепт пиріжків з картоплею на сковороді. Хай щастить!
- Картопля - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 4 склянки
- Вода тепла - 300 мілілітрів
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Дріжджі - 25 грам
1. Для початку займемося тестом. Дріжджі і цукор ретельно перемішуємо, додаємо по склянці води і борошна (неодночасно, зрозуміло), додаємо дрібку солі, і ретельно перемішуємо. Закриваємо рушником і відправляємо в тепле місце.
2. Тим часом займемося начинкою. Тут теж все просто, - відварюємо картопля (хоч і"в мундирі" ) в злегка підсоленій воді. Остужаем.
3. На сковорідці гріємо рослинне масло, і підсмажити цибулю до золотистого кольору.
4. Картоплю товчемо до стану пюре, додаємо цибулю, сіль і перець. Начинка готова!
5. Тепер повернемося до тесту. Додамо в трохи піднялася масу борошно, що залишилося, півсклянки води, і трохи рослинного масла. Ретельно вимішуємо, щоб тісто було м'яким, але до рук не липнуло. Залишимо ще на 10 хвилин в теплі"доходити" .
6. Тепер з тіста ліпимо кульки (приблизно в розмір яблука), робимо в кожному поглиблення, куди кладемо 1 ст.Л. Начинки. Zaleplivaem кінець, як для вареників.
7. Беремо качалку, і по кожному такому пиріжку походжали, поки він не стане плоским і смажимо в олії по 2-3 хвилини з кожного боку.
Готово! як вид, пиріжки з картоплею на сковороді в домашніх умовах робляться вкрай просто, а свою індивідуальну рецептуру начинки ви зможете придумати і самостійно, - я вам пропоную, так би язикати, класичний рецепт пиріжків з картоплею на сковороді. Хай щастить!