Пиріжки з індичкою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще пишних домашніх пірожочков, які тільки що дістали з духовки? Ніжний смак тане начинки змусить вас забути про всі справи, просто насолоджуйтеся моментом!
Для того, щоб приготувати легкі і дуже смачні пиріжки з індичкою, бажано зробити тісто самостійно. Це не потребує багато зусиль, адже в своєму рецепті я детально розповідаю, як це робиться. Для начинки за основу беріть відварну індичку, а от все інше - за бажанням. Можна, можливо, наприклад, грибочків додати. Хай щастить!
- Вершкове масло - 150 грам
- Крем - 200 мілілітрів
- Борошно - 2, 5 склянки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Філе індички - 1 штука
- Сир твердий - 150 грам
- Зелень - За смаком

Нарізане кубиками м'яке вершкове масло розітріть в мисочці з однією склянкою борошна.

Додайте розпушувач, сметану, що залишилася борошно і замісити тісто.

Поставте тісто в холодильник хвилин на 30.

Відварене філе індички розберіть на невеликі тонкі волокна.

На звичайній крупній тертці натріть сир, порубати дрібно зелень.

Тісто розділіть на зручні порційні шматочки.

Розкачайте невеликі коржі з тіста, на них викладайте начинку: індичку, сир, зелень і шматочок масла.

Притисніть краю пиріжків спочатку пальцями, а потім - виделкою.

Надайте їм специфічну круглу форму, з'єднавши два краю.

На присипаному борошном деку випікайте пиріжки протягом 20-25 хвилин. Температура духовки - 180 градусів. Смачного!